ΠΑΟΚ: Στέλνει την λίστα στην UEFA με... αστερίσκο!

Metrosport Team15 Ιουλίου 2022

Οπως κάθε ομάδα που συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έτσι και ο ΠΑΟΚ σήμερα θα πρέπει να στείλει στην UEFA τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές για τους δυο αγώνες με την Λέφσκι Σόφιας. 

Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα για δυο προσθαφαιρέσεις στη σχετική λίστα και μπορεί να κάνει χρήση αυτού του δικαιώματος μέχρι και 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα. 

Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για τον ΠΑΟΚ καθώς αν δεν προλάβει για παράδειγμα εντός της ημέρας να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Νάρεϊ, ή αποκτηθεί ο Σοτέλδο τις επόμενες μέρες μέχρι το βράδι της Τετάρτης, τότε αμφότεροι μπορούν να συμπεριληφθούν στη λίστα. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τα δυο συγκεκριμένα ματς δεν μπορεί να στηρίζεται στον Ελ Καντουρί που προφανώς θα μείνει εκτός όπως πολύ περισσότερο και στον Γιάννη Μιχαηλίδη. Μένει να φανεί αν στη λίστα θα είναι ο Ολιβέιρα (χρειάζεται τουλάχιστον δυο εβδομάδες ακόμη για να αναρρώσει από τον τραυματισμό του στα πλευρά).

 Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς πως στην λίστα δεν θα είναι οι Ζαμπά, Τέιλορ και ίσως και ο Μουργκ που έχασε όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και μόλις προχθές έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Θυμίζουμε πως κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να δηλώσει δυο λίστες και στη δεύτερη από αυτή θα είναι νεαροί παίκτες από τον ΠΑΟΚ Β’.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.