ΠΑΟΚ: Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες…

Αρις Νικολάκης17 Νοεμβρίου 2022

Αν κι ουδόλως αφορά την ομάδα του ΠΑΟΚ…. Αν κι οι new entries (α λα τις και το… αγγλικό μας!) ήταν ήδη γρανάζια και δη σημαντικά στη λειτουργία της ΠΑΕ… Αν κι ένας Άγγελος Αναστασιάδης κοσμεί πάντα τον ΠΑΟΚ με την παρουσία του… Εν τούτοις οι αλλαγές του Ιβάν Σαββίδη προκαλούν πολλή συζήτηση.

Είναι κι η ξηρασία αγωνιστικών θεμάτων ένεκα Μουντιάλ (εμείς με την Αργεντινή ήμασταν αναντάμ παπαντάμ κι είμαστε, εσείς;) η οποία ρίχνει νερό στο μύλο της συζήτησης. Κι έτσι έχουμε να λέμε πολλά υπό το πρίσμα μιας καλοπροαίρετης οπτικής επί του θέματος.

Υπάρχει κι η κακοπροαίρετη, βλέπετε. Κι από χθες, τα … καζάνια της πήραν φωτιά. Σε αυτά μαγειρεύουν τα γνωστά «προϊόντα» της όπως η …Διάρροια μυθευμάτων! Η αλήθεια βέβαια, είναι πως ουδείς ανέμενε αυτές τις αλλαγές. Καθώς δε, όπως λέμε παραπάνω… Ουδόλως αφορούν την ομάδα του ΠΑΟΚ, θεωρούμε πως σε τροχιά Πρωταθλήματος δε θα κυριαρχούσαν στην επικαιρότητα. Τώρα κυριαρχούν…

Όσον αφορά κατ’ αρχήν τον Γιώργο Σαββίδη ουδεμία σημασία έχει, εάν είναι ή δεν είναι μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είναι μέλος της οικογένειας, είναι βλαστάρι του Ιβάν Σαββίδη, ευεργέτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Γιώργης ήταν, είναι θα είναι κι αντ’ αυτού κι εκφραστής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η παρουσία του και μόνο στην Τούμπα μετρά…

Όσον αφορά τον Άγγελο Αναστασιάδη… Ακόμη και «τουαλέτες να καθάριζε στην Τούμπα», όπως ο ίδιος είχε τονίσει στη «Μ», θα ήταν χρήσιμος. Χρησιμότατος, λέμε εμείς. Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Με ξεχωριστό ήθος και λεβεντιά. Και κυρίως, βαθιά… Απύθμενα πιστός στον ΠΑΟΚ!

Έχει κριθεί πολλαπλώς ως προπονητής. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιβάν Σαββίδη. Θα κριθεί κι ως παράγοντας…

Βαθιά… πιστός στον ΠΑΟΚ είναι κι ο καθηγητής Περικλής Παπαδόπουλος. Τεράστια προσωπικότητα στον χώρο του. Επιστήμονας περιωπής. Εξαιρετικός άνθρωπος χαμηλών τόνων κι υψηλών προσφορών. Είναι ευτυχής συγκυρία για τον ΠΑΟΚ η δυνατότητα του Περικλή Παπαδόπουλου, να είναι και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ. Ήταν ξεχωριστός «πυλώνας» της…

Όσο για τον πολύπειρο Βασίλη Χατζηαποστόλου και τον Δημήτρη Μουτσάκη; Τυπικά είναι… new entries (επιμένουμε στα αγγλικό μας, βλέπετε). Ουσιαστικά ήταν σημαντικά γρανάζια της λειτουργίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Με λίγα λόγια; Ναι μεν, προκλήθηκε… κουρνιαχτός από τις αλλαγές. Κι είναι… Σταυρόλεξο για δύσκολους λύτες τα «πως» και τα «γιατί». Αλλά, δεν αλλάζουν οτιδήποτε στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αυτή, με την επαναφορά της σε νορμάλ λειτουργία είναι κυρίαρχη σε σκέψη των φίλων του «δικέφαλου». Ελάτε όμως, που η πρωτοφανής για τα δεδομένα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου διακοπή φθινόπωρο (και με ολίγη από χειμώνα) ένεκα Μουντιάλ 2023… Αφήνει κενά για σκέψεις και περί άλλων στον ΠΑΟΚ!

Κι είπαμε. Οι κάθε σκέψεις είναι αποτέλεσμα είτε καλοπροαίρετης, είτε κακοπροαίρετης οπτικής (δίχως διαυγείς γνώσεις επί του θέματος ουδεμία άλλη είναι δυνατή!) προσέγγισης…

Είτε έτσι, είτε αλλιώς βέβαια… Το θέμα γενικά κι ειδικά είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.