ΠΑΟΚ: Στα ύψη η αξία του Κωνσταντέλια στο Transfermarkt

Metrosport Team27 Φεβρουαρίου 2023

Εκτόξευση στη «χρηματιστηριακή» ποδοσφαιρική αξία του Γιάννη Κωνσταντέλια στη γνωστή ιστοσελίδα Transfermarkt.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον 20χρονο άσο στο εκτός έδρας ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στις 30 Οκτωβρίου του 2022 στην OPAP Arena. Παρά την ήττα με 2-0, ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν από τους διακριθέντες των «ασπρόμαυρων».

Έκτοτε ο «Ντέλιας» αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ και οι εμφανίσεις του έχουν προκαλέσει τον θαυμασμό εντός και εκτός συνόρων. Ενδεικτικό είναι ότι στη Νίκαια οι οπαδοί του Ιωνικού χειροκρότησαν τον Κωνσταντέλια στην αλλαγή του ενώ η απίστευτη ενέργειά του που έφερε το γκολ του Νάρεϊ στο ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα έγινε viral παγκοσμίως.

Σήμερα Καθαρά Δευτέρα (27/2) όποιος μπαίνει στο Transfermarkt βλέπει ότι η «χρηματιστηριακή» ποδοσφαιρική αξία του Γιάννη Κωνσταντέλια βρίσκεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ από τις 400.000 ευρώ, ήτοι 10 φορές περισσότερο.


Βέβαια, ούτε τα 4 εκατομμύρια ευρώ αποτιμούν την πραγματική αξία του 20χρονου άσου καθώς ο ΠΑΟΚ έχει απορρίψει προτάσεις με πολύ περισσότερα χρήματα ενώ τον ποδοσφαιριστή παρακολουθούν ομάδες όπως η Μίλαν, η Μπενφίκα, η Γαλατάσαραϊ και σύλλογοι της Premier League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.