ΠΑΟΚ: Σοβαρές σκέψεις για νέο συμβόλαιο στον Πασχαλάκη

Κώστας Πετρωτός01 Ιουνίου 2021

Εδώ και αρκετό καιρό το Metrosport.gr έχει αναφερθεί στη λίστα με υποψηφίους τερματοφύλακες που έχει καταρτιστεί στα γραφεία της Τούμπας. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τον Απρίλιο δεν υπήρχε ικανοποίηση για κανέναν από τους γκολκίπερ της ομάδας και ακόμη και ο Πασχαλάκης ήταν ουσιαστικά εκτός ομάδας. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ψάχνουν ακόμη και τώρα για μεταγραφή τερματοφύλακα και, μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, χθες είχε έντονη δραστηριότητα προς αυτή την κατεύθυνση και ο Γ. Σαββίδης.

Άσχετα απ' αυτή την υπόθεση, λόγω των εμφανίσεων του Πασχαλάκη και λόγω του ότι και τους δύο, τόσο τον Έλληνα διεθνή, όσο και τον Ζίβκοβιτς, ο Λουτσέσκου δεν θα ήταν αρνητικός να τους έχει στο ρόστερ, ωθεί τον ΠΑΟΚ σε έναν δρόμο τις τελευταίες ώρες να γίνεται σοβαρή συζήτηση για επέκταση συνεργασίας με τον Πασχαλάκη. 

Δεν έχει γίνει, ακόμη, κρούση, αλλά όταν επιστρέψει για προετοιμασία αναμένεται να γίνουν οι συζητήσεις για νέο τριετές συμβόλαιο, το οποίο θα προβλέπει μία μικρή μείωση (θα κυμαίνεται περίπου στις 500.000) απολαβών, όμως, θα θα αυξηθεί σε διάρκεια. Θυμίζουμε, ότι η τωρινή συνεργασία του Πασχαλάκη ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.