ΠΑΟΚ: Sold out για πλάκα με Μπριζ - Συστάσεις της ΠΑΕ

Metrosport Team17 Απριλίου 2024

Κατάμεστη αναμένεται να είναι η Τούμπα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μπριζ για την προημιτελική φάση του Conference League. Ο Δικέφαλος καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από το πρώτο παιχνίδι στο Βέλγιο και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. 

Οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» βρέθηκαν χθες από νωρίς στις οθόνες τους και μέσα σε λίγη ώρα εξάντλησαν τα εισιτήρια για την κρίσιμη αναμέτρηση με τους Βέλγους. Το γήπεδο θα θυμίζει καζάνι που βράζει και οι φίλαθλοι στις εξέδρες με τη φωνή τους θα δώσουν «φτερά» στους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου για να γίνει η ανατροπή και να προχωρήσει η ομάδα ένα βήμα παραπάνω στη διοργάνωση. 

Λίγες ώρες αργότερα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας για το sold out και παράλληλα, συνέστησε προσοχή καθώς παρατηρήθηκε μεταπώληση σε απίστευτες τιμές σε διάφορες πλατφόρμες στο διαδίκτυο. 

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων και μάλιστα σε αισχροκερδείς τιμές, μέσα από διάφορες πλατφόρμες στο διαδίκτυο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μην αγοράζουν εισιτήρια από τα συγκεκριμένα site, καθώς η συγκεκριμένη συναλλαγή είναι παράνομη, αφού παραβιάζει τον ισχύοντα αθλητικό νόμο. Οι κάτοχοι, που πούλησαν τα εισιτήριά τους μέσω της προαναφερθείσας διαδικασίας, θα αποκλειστούν διά βίου από το γήπεδο μας. 

Παράλληλα τα στοιχεία τους είναι στη διάθεση της Ασφάλειας, η οποία θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αγάπη κάποιων φιλάθλων για την ομάδα τους, με στόχο το προσωπικό κέρδος.Όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να λάβουν έγκυρο, ονομαστικό εισιτήριο για να έρθουν στο γήπεδο την Πέμπτη, καθώς αυτό που έχουν ήδη αγοράσει θα ακυρωθεί.Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα δείξει καμία ανοχή σε ανάλογα περιστατικά και θα προχωρήσει σε κάθε δυνατή ενέργεια, προκειμένου να προστατεύσει τους φιλάθλους της», αναφέρει η ανακοίνωση. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.