ΠΑΟΚ: Σκόραρε σε 36/41 επίσημα παιχνίδια του! Η «λίστα» με τους γκολτζήδες

Χρύσανθος Δοβλέτογλου26 Μαρτίου 2021

Πολλά μπορούν να ειπωθούν για την μεσοαμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ φέτος. Ο Δικέφαλος δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία, αλλά με εξίσου μεγάλη ευκολία πετυχαίνει κιόλας. Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι ασπρόμαυροι έχουν βρει δίχτυα σε 36/41 επίσημα ματς που έχουν δώσει έως τώρα σε όλες τις διοργανώσεις, δηλαδή, σε προκριματικά Champions League, ομίλους Europa League, Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οι μοναδικοί αγώνες που ο ΠΑΟΚ αποχώρησε από το γήπεδο με μηδέν ενεργητικό, ήταν οι εκτός έδρας απέναντι σε βόλο (0-0), Άρη (1-0) και Ολυμπιακό (3-0) για την Super League και τα δύο παιχνίδια κόντρα στην Γρανάδα, εντός και εκτός, για τους ομίλους του Europa League. τα οποία ολοκληρώθηκαν με λευκή ισοπαλία. Μάλιστα, σε περισσότερα από μισά, σε 24/41 σημείωσε πάνω από ένα τέρμα.

Τα 80 γκολ, οι 20 διαφορετικοί σκόρερ και οι κορυφαίοι

Ο ΠΑΟΚ ρολάρει πολύ καλά επιθετικά, γι' αυτό και σε 41 επίσημα ματς έχει πετύχει 80 γκολ, που μεταφράζονται σε δύο μέσο όρο ανά παιχνίδια. Είναι θετικό, επίσης, ότι βρίσκει γκολ από όλες τις γραμμές του. Ο Ίνγκασον, για παράδειγμα, παρότι στόπερ, έχει σημειώσει έξι τέρματα, ενώ ο Σβαμπ, από την θέση του χαφ, έχει καταφέρει προσθέσει στον «λογαριασμό» άλλα τόσα. Συνολικά, ο Δικέφαλος μετράει την φετινή περίοδο 20 διαφορετικούς σκόρερ!


Οι κορυφαίοι γκολτζήδες του ΠΑΟΚ την τρέχουσα περίοδο δεν αποτελούν καμία έκπληξη. Είναι οι Τζόλης, Σφιντέρσκι και Α. Ζίβκοβιτς, οι οποίοι έχουν πετύχει 36 από τα 80 γκολ της ομάδας. Ακολουθούν, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω λίστα, με έξι τέρματα, οι Σβαμπ, Κρμέντσικ και Ίνγκασον. Πρέπει να σημειωθεί, ότι απ' αυτούς που έχουν χριστεί σκόρερ τρεις, οι Πέλκας, Τσόλακ και Γιαννούλης, έχουν αποχωρήσει.

Τζόλης 16

Α. Ζίβκοβιτς 10

Σφιντέρσκι 10

Σβαμπ 6

Ίνγκασον 6

Κρμέντσικ 6

Βιεϊρίνια 4

Ελ Καντουρί 3

Μουργκ 3

Ουάρντα 3

Νινούα 2

Πέλκας 2

Βαρέλα 2

Τσόλακ

Αουγκούστο

Κρέσπο

Τσιγγάρας

Ροντρίγκο

Μπάμπα

Γιαννούλης

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.