ΠΑΟΚ: Σκέψεις ακόμη και για δύο χαφ τον Ιανουάριο

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2021

Η απάντηση του Γιώργου Σαββίδη σε φίλο του ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο, προαναγγέλλοντας επί της ουσίας μεταγραφές στην περίοδο του Ιανουαρίου ήρθε απλά να επιβεβαιώσει τη διάθεση ενίσχυσης που είναι έτσι κι αλλιώς επιβεβλημένη με βάση τις ανάγκες που έχουν διαπιστωθεί από την αρχή της σεζόν. Αυτές μεταξύ άλλων εντοπίζονται στο δεξί άκρο της άμυνας και στον άξονα, εκεί όπου μπορεί να γίνουν ακόμη και δύο προσθετικές κινήσεις μέσων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr στον ΠΑΟΚ εκτός από τις σκέψεις που γίνονται για παίκτη που θα καλύψει με περισσότερη ποιότητα και σταθερότητα από τους υπάρχοντες, τη θέση του δεξιού μπακ, ψάχνουν εντατικά για μέσους με την προοπτική απόκτησης όχι μόνο ενός αλλά και δύο.

Δεδομένου ότι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ παίζει ακατάπαυστα με κίνδυνο να «καεί» αλλά και του ότι ο Ομάρ Ελ Καντουρί εμφανίζει συχνά-πυκνά προβλήματα τραυματισμών, στον Δικέφαλο αναζητούν παίκτη που θα καλύπτει κατά βάση τη θέση του επιτελικού μέσου αλλά και ένα «8άρι» με ένα πολύ συγκεκριμένο χαρακτηριστικό: Την ταχύτητα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βλέπουν ασφαλώς το έλλειμμα ταχύτητας της ομάδας, ειδικά στο κέντρο της και θεωρούν επιβεβλημένη μια τέτοια κίνηση. Μένει να φανεί ποιες από αυτές τις ανάγκες και κυρίως με ποιους παίκτες θα καλυφθούν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.