ΠΑΟΚ: Σκάναρε όλο το ρόστερ ο νέος αθλητικός διευθυντής

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2021

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Αν η πρώτη εντύπωση σε έναν άνθρωπο είναι καθοριστική και για την συνέχεια της “γνωριμίας”, στον ΠΑΟΚ πρέπει να αισθάνονται πολύ ικανοποιημένοι από το παρθενικό δείγμα γραφής του Ζοσέ Μπότο. Ο Πορτογάλος, νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε πολύ διαβασμένος για την νέα ομάδα του και αυτό είναι κάτι που φάνηκε από τις πρώτες συζητήσεις των ανθρώπων της ομάδας μαζί του.

Ο 55χρονος αθλητικός διευθυντής έχει ήδη παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της ομάδας και έχει σχηματίσει άποψη και για κάθε παίκτη ξεχωριστά. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχε άποψη ακόμη και για τους πιο νεαρούς παίκτες του ρόστερ, απόδειξη της δουλειάς σε βάθος που ήδη έχει κάνει και της διάθεσής του να μην χάσει ούτε μέρα που να μην αξιοποιήσει γύρω από την νέα ομάδα του. Ακόμη και η διάθεση που έδειξε να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της ομάδας και να παρακολουθεί προπονήσεις είναι απόδειξη των παραπάνω και δείχνουν πόσο ψηλά βάζει και ο ίδιος τον πήχη της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Η γνωριμία και το δείπνο με τον Λουτσέσκου

Η δουλειά για τον νέο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ χθες δεν ολοκληρώθηκε με την παρουσία του στην προπόνηση και την σύντομη συνομιλία με παίκτες, Λουτσέσκου και το υπόλοιπο τιμ. Το βράδυ, μετά την προπόνηση, είχε προγραμματίσει και δείπνο με τον Ρουμάνο τεχνικό για να μιλήσουν εκτενέστερα για την ομάδα και να γνωριστούν και καλύτερα. Πάντως, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι πρώτες επαφές του Ζοσέ Μπότο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έγιναν χθες. Οι δύο άνδρες έχουν μιλήσει τηλεφωνικά, πιθανόν και πάνω από μία φορά τις προηγούμενες μέρες, κι αυτό σημαίνει ότι έχουν ήδη αρχίσει να προωθούν την μεταξύ τους συνεργασία.

Φεύγει για Πρωτοχρονιά, έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση

Ο Μπότο, αφού έχει πάρει μία πρώτη γεύση από τον οργανισμό ΠΑΟΚ και διά ζώσης, θα αναχωρήσει σήμερα για την Πορτογαλία και θα κάνει εκεί Πρωτοχρονιά με την οικογένειά του. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι παντρεμένος με δύο γιους και θέλει να περάσει κοντά στα αγαπημένα πρόσωπά του την αλλαγή του χρόνου. Θα επιστρέψει άμεσα για μόνιμη εγκατάσταση και για να πιάσει σε καθημερινή βάση δουλειά από την Δευτέρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.