ΠΑΟΚ: Τι θα δοκιμάσει σήμερα ο Λουτσέσκου στο φιλικό με την Αλ Τααβόν

Metrosport Team15 Ιουλίου 2023

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΙΡΗΣ

Την τέταρτη του φιλική αναμέτρηση επί Ολλανδικού εδάφους δίνει το απόγευμα του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ στις 19:00,  αντιμετωπίζοντας την Αλ Τααβόν, σε ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα για τις δύο ομάδες το οποίο θα διεξαχθεί τόσο χωρίς κόσμο όσο και χωρίς τηλεοπτική μετάδοση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλοντας να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και να δοκιμάσει πράγματα εντός του αγωνιστικού χώρου θέλησε η ομάδα του να δώσει ένα ακόμα φιλικό εκτός από το προγραμματισμένο για αύριο με τη Βέστερλο, κάτι το οποίο θα συμβεί με αντίπαλο την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία.

Στη χθεσινή προπόνηση ο προπονητής του Δικεφάλου, δοκίμασε δύο ενδεκάδες με φόντο τις δύο φιλικές αναμετρήσεις. Στη μια ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια είναι ο Κοτάρσκι, στα δεξιά της άμυνας Κεντιζόρα, στα αριστερά ο Ράφα Σοάρες και στο κέντρο της άμυνας οι Ενκόγκ-Μιχαηλίδης. Μπροστά ο Τσιγγάρας με τον Σβαμπ. Ο Νάρεϊ αγωνίζεται δεξιά, ο Τζίμας αριστερά, ο Κωνσταντέλιας πίσω από τον Μπράντον.

Στην άλλη ο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, ο Νάσμπεργκ με τον Κουλιεράκη ως δίδυμο στα στόπερ, ο Μπάμπα στα αριστερά και ο Τσαούσης αριστερά. Ο Γιαξής ήταν στα χαφ με τον Βρακά. Στην επίθεση ο Αντρίγια αριστερά, με τον Ρικάρντο δεξιά και τον Μουργκ πίσω από τον Στέφανο Τζίμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.