ΠΑΟΚ: Σφραγίζει την πρόκριση στο Κύπελλο, η πιθανή ενδεκάδα

Στέφανος Αβραμίδης15 Ιανουαρίου 2020

Με προίκα το 0-3 του πρώτου αγώνα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 15:00 (Metropolis 95,5) τον ΟΦΗ στον δεύτερο αγώνα για τη φάση των "16" του Κυπέλλου. 

Ο Δικέφαλος λίγες μέρες μετά τη σημαντική νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να φτάσει σε μια νίκη ψυχολογίας. 

Ο Αμπέλ Φερέιρα όπως και στο πρώτο ματς που είχε γίνει στο Ηράκλειο, θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα και για να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες αλλά και γιατί κάποιοι απουσιάζουν λόγω τραυματισμού. 

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Ροδρίγκο στο δεξί άκρο της άμυνας, όπως και στον πρώτο αγώνα. Στο αριστερό θα είναι ο Γιαννούλης που την Κυριακή θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας από τον αγώνα με τον Αστέρα. Ο Ινγκασον με τον Βαρέλα παραμένουν για ένα παιχνίδι ακόμη στο κέντρο της άμυνας. Ο Εσίτι θα είναι για τρίτο συνεχόμενο ματς βασικός, αλλά αυτή τη φορά θα έχει τον Μαουρίσιο δίπλα του ενώ μπροστά τους θα είναι ο Δημήτρης Πέλκας. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Τσούμπα Ακπομ όπως και στο πρώτο ματς όπου είχε σκοράρει, ενώ διαφορετικοί αυτή τη φορά αναμένεται να είναι οι ακραίοι καθώς ο Λάμπρου θα αγωνιστεί στο ένα άκρο και ο Στοχ στο άλλο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.