ΠΑΟΚ: Σερί μηδέν παθητικού εννιά μήνες μετά

Χρύσανθος Δοβλέτογλου25 Απριλίου 2021

Για τον ΠΑΟΚ δεν ήταν συνηθισμένο φαινόμενο τη φετινή χρονιά να κρατάει το μηδέν στα μετόπισθεν. Μέχρι και πριν τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν... δεδομένο ότι ο Δικέφαλος θα δει την εστία του να παραβιάζεται. Τρία ματς συνεχόμενα, όμως, απέναντι σε Ολυμπιακό, Άρη και Παναθηναϊκό, οι ασπρόμαυροι έχουν καταφέρει να μην δεχθούν γκολ, κάτι που είναι και το ζητούμενο για τον Πάμπλο Γκαρσία σε αυτή την στροφή της σεζόν όπου κρίνονται όλα.

Το Metrosport.gr γύρισε τον χρόνο πίσω και αναζήτησε από πότε ο ΠΑΟΚ είχε να ολοκληρώσει σε τρία σερί ματς με μηδέν παθητικό. Και φτάσαμε στο τέλος της περασμένης σεζόν, τον Ιούλιο, δηλαδή, εννιά μήνες πριν. Τότε, με την ίδια συνταγή, με τρεις αμυντικούς, ο Δικέφαλος είχε καταφέρει να μην δεχθεί τέρμα σε τέσσερις συνεχόμενους αγώνες. 

Η αρχή έγινε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 8 Ιουλίου, συνεχίστηκε τέσσερις ημέρες αργότερα στο 0-1 επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (0-0) και ολοκληρώθηκε στο ματς κόντρα στον Άρη στην Τούμπα, που έληξε, επίσης, 0-0. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι ο ΠΑΟΚ έχει δει φέτος την εστία του να παραβιάζεται σε 31 από τα 47 επίσημα παιχνίδια που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.