ΠΑΟΚ: Σε ρυθμούς προπονήσεων οι Κούρτιτς, Λύρατζης

Metrosport Team04 Ιουλίου 2022

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, με τους Λύρατζη-Κούρτιτς να επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. 

Αναλυτικά όσα γράφει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Μια διαδικασία που δεν είναι καθόλου εύκολη. Μάλλον επίπονη θα την χαρακτήριζε κανείς. Οι ποδοσφαιριστές μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν. Ειδικά μετά το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής που είχαν το πρωί, τα μαθήματα ανάπτυξης, τα τελειώματα και το τουρνουά τριών ομάδων σε μικρό γήπεδο που είχαν το απόγευμα.

Το ευχάριστο είναι πως η δουλειά συνεχίζεται με τα μίνιμουμ μικροπροβλήματα που πάντα υπάρχουν σε ένα βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο Λευτέρης Λύρατζης που υπέστη διάστρεμμα στο ματς με την Go Ahead Eagles επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς, όπως κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια ο οποίος ταλαιπωρούνταν από τον τελικό Κυπέλλου της περασμένης σεζόν.

Στα πλάνα του Λουτσέσκου είναι πλέον κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς , έτσι το μοναδικό όνομα στο ιατρικό δελτίο – πέρα από του Γιάννη Μιχαηλίδη – είναι το Αντρέ Ρικάρντο , ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και προληπτικά ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα. Την Τρίτη (05.07) το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις 19:00 ώρα Ελλάδας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.