ΠΑΟΚ: Σε...ρυθμούς Ευρώπης με ανεβασμένη την ψυχολογία!

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2021

Σε διάθεση Ευρώπης η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ και με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού (εντός έδρας, 3-0) , έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, κόντρα στην Κροατική  MOK Mursa Osijek.

Όπως αναφέρει και η επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, το τεχνικό τιμ του Γιάννη Καλμαζίδη θα παρακολουθήσει του Κροάτες μέσω βίντεο - ανάλυσης, κάτι που ενσωματώθηκε στο κομμάτι της προετοιμασίας.

Αναλυτικά η αναφορά του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για το ανδρικό τμήμα Βόλεϊ:

«Σε ρυθμούς... Ευρώπης κινούνται όλοι στο βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, ενόψει της αναμέτρησης για την Φάση των «32» του CEV Challenge Cup στο PAOK Sports Arena (1/12, 19:00).

Μετά την σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού για την Volleyleague ανδρών, οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη ξεκίνησαν την σκληρή δουλειά ενόψει της MOK Mursa Osijek.

Με την ψυχολογία να είναι στα ύψη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως έχουν μία σειρά παιχνιδιών, τα οποία είναι στο χέρι τους να κερδίσουν, βλέποντας το καθένα ξεχωριστά και παίζοντας σε όλα με την ίδια σοβαρότητα.

Το επόμενο διάστημα ο Γιάννης Καλμαζίδης και το τεχνικό του τιμ θα ξεκινήσουν την τακτική προσέγγιση όσον αφορά τους Κροάτες, η οποία θα επιτευχθεί και μέσω της βίντεο-ανάλυσης, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σωστής προετοιμασίας.

Ο Ελληνοσουηδός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, δουλεύοντας με όλους τους παίκτες του.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.