ΠΑΟΚ: Σε πέντε μέρες δοκιμάζονται τα όρια του

Metrosport Team08 Μαΐου 2021

Η στιγμή των πλέι οφ φτάνει και ο ΠΑΟΚ που έχει βάλει σε όλα τα επίπεδα θετικό πρόσημο στη φετινή σεζόν, έχει μπροστά του μία ευκαιρία για μία ακόμη υπέρβαση. Την είσοδο του στην τετράδα της φετινής Stoiximan Basket League.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ στα προημιτελικά και για να συμβεί θα πρέπει να ξεπεράσει τα ίδια τα όρια του. Αυτό θα συμβεί τόσο αγωνιστικά, όσο και σωματικά. Αυτό γιατί το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε χθες θα υποβάλλει τον Δικέφαλο σε έναν Γολγοθά, δεδομένου ότι από την επόμενη Τρίτη μέχρι το επόμενο Σάββατο -αν η σειρά φτάσει στα τρία ματς- σε διάστημα δηλαδή πέντε ημερών, θα κληθεί να δώσει τρία παιχνίδια με μεγάλο δείκτη δυσκολίας και παράλληλα να κάνει μετ' επιστροφής, οδικώς δύο φορές το ταξίδι Θεσσαλονίκη-Αθήνα.

Το ευτύχημα για τον Άρη Λυκογιάννη είναι ότι έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους με μόνο ερωτηματικό την αγωνιστική τους κατάσταση, έπειτα από 10 μέρες χωρίς δράση. Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ πέρασε μία δύσκολη περίοδο και επιπρόσθετα αντιμετωπίζει ξανά τον κορωνοϊό αφού διαγνώστηκε θετικός ένας παίκτης της, ο οποίος προφανώς και θα χάσει τη σειρά.

Σήμερα πάντως η ΚΑΕ ΑΕΚ έκανε γνωστό ότι τα επαναληπτικά τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν οι υπόλοιποι παίκτες και τα μέλη της ομάδας, ήταν αρνητικά και αύριο θα υπάρξουν νέα τεστ, δύο μέρες δηλαδή πριν την έναρξη της σειράς αγώνων με τον ΠΑΟΚ.

*Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κ.Λυκογιάννης, το βράδυ της Παρασκευής παρέθεσε δείπνο στο αγωνιστικό τμήμα, με αφορμή την ανανέωσή του συμβολαίου του με την ομάδα. Και ήταν μία καλή ευκαιρία για την πρώτη συνάντηση όλης της ομάδας εκτός παρκέ, πάντα σε εξαιρετικό και οικογενειακό κλίμα, ενόψει και της έναρξης των πλέι οφ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.