ΠΑΟΚ: Σε καλή κατάσταση αλλά και με προβλήματα τον αφήνει το 2022

Metrosport Team31 Δεκεμβρίου 2022

Το σύνολο του Άρη Λυκογιάννη πέρασε τις τελευταίες ώρες της χρονιάς στο... γήπεδο, με μια ακόμη προπόνηση. Λίγο πριν τη λήξη της, ωστόσο, αποφάσισαν να απαθανατίσουν μια από τις τελευταίες στιγμές του έτους με μια άκρως... απολαυστική φωτογραφία. Η προετοιμασία για το πρώτο ματς των play in του BCL με τη Ρίτας Βίλνιους συνεχίστηκε με τα γνωστά προβλήματα των Ρένφρο και Καμπερίδη.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ: «Με τον καθιερωμένο τρόπο, με μία προπόνηση στο PAOK Sports Arena δηλαδή, αποχαιρέτησε το 2022 το ασπρόμαυρο σύνολο. Με καλή διάθεση, αισιοδοξία και προσήλωση στα πολύ σημαντικά παιχνίδια που έχει μπροστά της η ομάδα με το ξεκίνημα τα νέας χρονιάς, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco.

Τα προβλήματα βεβαίως δεν λείπουν, καθώς Nate Renfro και Γιώργος Καμπερίδης δεν συμμετείχαν στην προπόνηση και ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Θοδωρής Κωνσταντινίδης, που χτύπησε στη δεξιά ποδοκνημική και λόγω της κάκωσης που υπέστη θα απουσιάσει και από τις επόμενες προπονήσεις.

Στο γήπεδο θα βρει την ομάδα μας και η πρώτη ημέρα του 2023, καθώς είναι προγραμματισμένη προπόνηση το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς. Αυτή θα είναι και η τελευταία προπόνηση που θα κάνει ο ΠΑΟΚ mateco , πριν αναχωρήσει για τη Λιθουανία και το πρώτο παιχνίδι με την Rytas Vilnius, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (3/1 στις 19:30), για τα Play-In του Basketball Champions League».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.