ΠΑΟΚ: Σε διαδικασία διερευνητικών επαφών

Βασίλης Βλαχόπουλος21 Απριλίου 2021

Η πρώτη συζήτηση επί του αγωνιστικού σχεδίου της ερχόμενης περιόδου έγινε στο περιθώριο των επαφών που είχε ο Θανάσης Χατζόπουλος με τον Αρη Λυκογιάννη για την επέκταση της συνεργασίας τους. Εκεί οι δύο άνδρες συμφώνησαν και επί του αγωνιστικού πλαισίου επί του οποίου θα κινηθεί η ομάδα την επόμενη χρονιά.

Αυτό που διέρρευσε είναι ότι σε οικονομικό επίπεδο, ο αγωνιστικός προϋπολογισμός δεν θα αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με τον αντίστοιχο φετινό. Δηλαδή ότι το μπάτζετ θα κινηθεί μεταξύ 450-500 χιλιάδων ευρώ. Είναι δεδομένο ότι η ΚΑΕ θα συνεχίζει την οικονομική πολιτική, έχοντας προτάξει τον στόχο εξυγίανσης της εταιρίας, δεν αποκλείεται όμως αυτή η διαρροή να σχετίζεται με την τακτική που σκοπεύει να ακολουθήσει η ομάδα στην περίοδο των διαπραγματεύσεων. Το σίγουρο είναι ότι προτίθεται να διατηρήσει στο δυναμικό της παίκτες όπως οι Μάλκολμ Γκρίφιν, Ζερμέιν Λοβ αλλά και τον Τζος Κάρτερ.

Δηλαδή, το αγωνιστικό σχέδιο που φέρονται να έχουν εκπονήσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προβλέπει την ενίσχυση κυρίως του ελληνικού στοιχείου με την ταυτόχρονη διατήρηση των ξένων παικτών που έδειξαν την ικανότητα να οδηγήσουν την ομάδα σε βήμα παραπάνω.

Οι συμφωνίες που έκλεισε (φέτος) ο ΠΑΟΚ με τους συγκεκριμένους Αμερικανούς ήταν value for money βάσει της προσφοράς τους, πλέον όμως πρέπει να συνυπολογίσει το γεγονός ότι έκαναν αρκετά καλή σεζόν και ανέβασαν την αξία τους. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι οι επιτελείς του ΠΑΟΚ ήδη προχώρησαν σε διερευνητικές επαφές, έχουν στα χέρια τους την επιθυμία των παικτών να παραμείνουν στην ομάδα και πλέον όλα θα κριθούν από την οικονομική διαπραγμάτευση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.