ΠΑΟΚ: Σε αναζήτηση μεγάλης πρότασης για τον Τσόλακ

Κώστας Πετρωτός31 Μαΐου 2022

Τον περασμένο χειμώνα ο ΠΑΟΚ είχε βρεθεί στο δίλημμα Σφιντέρσκι ή Τσόλακ. Η ΠΑΕ επέλεξε να κρατήσει τον Κροάτη και να πουλήσει τον Πολωνό με βασικό και σχεδόν αποκλειστικό (η αλήθεια ήταν ότι και ο Κάρολ είχε... ξεσηκωθεί για μεταγραφή) κριτήριο τα χρήματα που θα έμπαιναν στα ταμεία της ΠΑΕ. 

Τα πέντε εκατομμύρια ευρώ ήταν ποσό που δεν μπορούσε να φέρει ο Τσόλακ που πήρε την ευκαιρία του να προσφέρει αγωνιστικά. Δεν πήγε άσχημα, αλλά ούτε από την άλλη μπόρεσε να πείσει ότι είναι ο παίκτης με την συχνότητα στο γκολ, σε επίπεδα που την θέλει ο ΠΑΟΚ.

Με δεδομένο ότι ο Λουτσέσκου ποντάρει πολύ στην επιστριφή του Νέλσον Ολιβέιρα (δική του επιλογή πέρυσι το καλοκαίρι), υπάρχει απόφαση η ΠΑΕ να ψάξει την πώληση του Τσόλακ αυτό το καλοκαίρι. Ο Κροάτης επιθετικός έχει συμβόλαιο ως το 2024, έχει κάνει καλή σεζόν, μην ξεχνάμε και το πρώτο μισό στην Μάλμε με την οποία πήρε πρωτάθλημα και έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ και στην Τούμπα ευελπιστούν ότι μπορεί να έρθει πρόταση περίπου στα λεφτά που είχε δώσει για να τον αποκτήσει από την Ριέκα (τρία εκατομμύρια ευρώ), η οποία έχει και ένα 15% μεταπώλησης. Αν γίνει πώληση ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για άλλον φορ με στόχο να φέρει ένα παίκτη καλύτερο στο σκοράρισμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.