ΠΑΟΚ: Σχέδιο 7 ημερών από τον Ραζβάν!

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2021

Ρεπορτάζ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Ένα πολύ κομβικό πρόγραμμα αγώνων για την συνέχεια σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη έχει ο ΠΑΟΚ μπροστά του με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Από Κυριακή σε Κυριακή δίνει αγώνες με τον διψασμένο για βαθμούς Ατρόμητο, την Σλόβαν που ψάχνει νίκη για να πάρει εκείνη την δεύτερη θέση στον όμιλο του Conference League και όχι ο Δικέφαλος και τον Άρη, στο clasico της Θεσσαλονίκης που φέτος έχει και ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η καλή προετοιμασία για το πακέτο των συγκεκριμένων αγώνων και ήδη έχει εκπονήσει ένα σχέδιο 7 ημερών με στόχο το απόλυτο των νικών.

Τα ζητούμενα αυτού του πλάνου είναι τα εξής:

-Πρώτα απ΄ όλα να έχει όσο το δυνατό περισσότερους από τους τραυματίες παρόντες, ειδικά στα δύο τελευταία ματς της τριάδας. Για τον Βιεϊρίνια υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα που ακολουθείται και μπορείτε να διαβάστε και ορισμένες λεπτομέρειες στην σελίδα 4. Για τον Σίντκλεϊ, υπάρχουν βάσιμες ελπίδες να δώσει το παρών στο ματς με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα και αυτός είναι ο στόχος των προπονήσεων που κάνει. Θεωρητικά και ο Μιτρίτσα έχει ελπίδες, αλλά όπως και να χει, όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες. Αν ο Λουτσέσκου έχει τουλάχιστον τον Σίντκλεϊ και τον Βιεϊρίνια με Σλόβαν και Αρη, αυτομάτως λύνει το πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας, εκεί που υπάρχει μπακ απ και ο Ροντρίγκο που δεν αποκλείεται να παίξει στο Περιστέρι.

-Καθαρό μυαλό και σωστή προσέγγιση των αγώνων. Ο Λουτσέσκου μίλησε χθες αρκετά στους παίκτες του πριν την έναρξη της προπόνησης για το πόσο σημαντικό είναι να διαχειριστούν τον ρυθμό στα παιχνίδια. Εκανε λόγο για ένταση, αλλά και υπομονή που μαζί με την έξυπνη κυκλοφορία μπάλας θα δώσει στον ΠΑΟΚ ισορροπία αλλά και την επιθετικότητα που χρειάζεται για να βρει τα γκολ που θα απαιτηθούν για τις νίκες. Ο ΠΑΟΚ έδειξε μεγάλη πρόοδο στην Λεωφόρο στον τομέα της διαχείρισης των αγώνων και πρέπει να συνεχίσει σε αυτόν τον δρόμο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.