ΠΑΟΚ: Ρωσικό ενδιαφέρον για τον Κάργα

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2022

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει, με τους σκάουτερ του εξωτερικού να παρακολουθούν έντονα τον Δικέφαλο του Βορρά. Σύμφωνα λοιπόν με τα μεταγραφικά σενάρια από την εμπόλεμη Ρωσία, την λίστα της Λοκομοτίβ Μόσχας βρίσκεται το όνομα του Γιάννη Κάργα.

Τα σενάρια ωστόσο δεν προέρχονται από ρωσικά ΜΜΕ, αλλά από βουλγαρικά δημοσιεύματα. Οι εν λόγω πηγές κάνουν λόγο για συνομιλίες σε αρχικό στάδιο για τον Έλληνα στόπερ. Μάλιστα, ο Γιάννης Κάργας κόντρα στην Καλαμάτα πήρε το πρώτο του 90λεπτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ μετά από περίπου δυο μήνες , ωστόσο παρά τον λίγο χρόνο συμμετοχής του μέχρι στιγμής στην σεζόν φαίνεται πως έχει τραβήξει πάνω του σημαντικά βλέμματα. Πιο συγκεκριμένα,η βουλγάρικη ιστοσελίδα trud.bg κάνει λόγο για στόχευση της ρωσικής ομάδας στον Έλληνα κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ και σε συνομιλίες που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο.

«Ο Γιάννης Κάργας, πρώην αμυντικός της Λέφσκι, παρακολουθείται από τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Οι Μοσχοβίτες διερευνούν το ενδεχόμενο υπογραφής του Έλληνα ποδοσφαιριστή που ανήκει στον ΠΑΟΚ. Οι συνομιλίες βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, αλλά και οι δύο πλευρές ενδιαφέρονται για μια συμφωνία. Στη Θεσσαλονίκη ο Κάργας είναι αναπληρωματικός, ενώ στη Μόσχα ο σύλλογος βρίσκεται σε σοβαρή κρίση και παλεύει για επιβίωση στην τοπική Πρέμιερ Λιγκ, καταλαμβάνοντας τη 14η θέση μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα ο Κάργας βραβεύτηκε από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών Ελλάδος. Σε μια λαμπερή τελετή στην Αθήνα, ο Έλληνας αμυντικός αναδείχθηκε στην ιδανική ομάδα για τη σεζόν 2021-22 μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις με τον ΠΑΣ (Ιωάννινα) που οδήγησε στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ», γράφει μεταξύ άλλων η βουλγαρική ιστοσελίδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.