ΠΑΟΚ: Πυρετός για την ενίσχυση

Metrosport Team03 Ιουνίου 2023

των Πετρωτού – Ζαϊρή 

Μέρα αλλεπάλληλων επαφών κυρίως από πλευράς Γιώργου Σαββίδη και Ζοσέ Μπότο σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Ιβάν από το Ροστόφ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου από το Βουκουρέστι ήταν η χθεσινή στον ΠΑΟΚ. 

Τα μεταγραφικά είναι στο προσκήνιο, ειδικά η υπόθεση του φορ «καίει» και από την στιγμή που ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζητά επιτακτικά η ομάδα να αποκτήσει βασικό φορ για να τον έχει από την αρχή της προετοιμασίας μαζί του, στην ΠΑΕ έχουν εστιάσει σε αυτή την υπόθεση, κάνοντας πλέον την τελική ιεράρχηση στις διαπραγματεύσεις. 

Τον κυρίαρχο ρόλο σε αυτή την διαδικασία τον έχουν ο Γιώργος Σαββίδης και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας που είχαν και χθες ραντεβού και είναι εκείνοι που θα αναλάβουν τις διαπραγματεύσεις, με την Μαρία Γκοντσαρόβα να μπαίνει στο σκέλος των οικονομικών.

Πλέον υπάρχουν συγκεκριμένα ονόματα στα οποία έχει εστιάσει ο ΠΑΟΚ και πλέον γνωρίζει τις λεπτομέρειες για κάθε μία από τις υποθέσεις που κυριαρχούν.

Μέχρι στιγμής, η ΠΑΕ έχει αποκρούσει κάθε φημολογία για όνομα βασικού φορ που έχει δει το φως της δημοσιότητας. Και για τον Πούκι (αν και χθες υπήρχαν κάποιες πληροφορίες που επέμειναν ότι ο Δικέφαλος θα επανέλθει στην περίπτωση του Φινλανδού) και για τον Γκαμπιαντίνι, η αντίδραση ήταν αρνητική και μένει να φανεί ποια είναι η περίπτωση που έχει λοκάρει ο ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα τις τελευταίες μέρες, Μπράντν και Κρμέντσικ, ως λύσεις για τον δεύτερο επιθετικό που θέλει ο ΠΑΟΚ και μαζί με τον Τζίμα θα συμπληρώσουν την τριάδα, παραμένουν σταντ μπάι.

Για τον Τσέχο, πάντως, χθες πληροφορίες από την πατρίδα του ανέφεραν ότι υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για να αγωνιστεί σε ομάδα στο πρωτάθλημα εκεί και το καλοσκέφτεται. Φυσικά, αν ο ΠΑΟΚ του δείξει ότι τελικά θέλει την επιστροφή του, πιθανόν θα δώσει προτεραιότητα.

Οι επαφές για Μοναστηρλή και Ταλιχμανίδη

Εξάλλου, χθες υπήρξε και επαφή με την πλευρά του νεαρού τερματοφύλακα, Δημήτρη Μοναστηρλή για το θέμα της ενδεχόμενης ανανέωσης του συμβολαίου του. Θετική εισήγηση υπάρχει και για τον Χρήστο Ταλιχμανίδη, ωστόσο, ακόμη δεν έχει γίνει η τελική συζήτηση με τον εκπρόσωπό του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.