ΠΑΟΚ: «Ψάχνουν» στα σίγουρα για τεχνικό διευθυντή

Κώστας Πετρωτός16 Απριλίου 2021

Υπάρχει έντονη κινητικότητα στο θέμα του νέου αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ. Αυτό προκύπτει από τις πληροφορίες που βγαίνουν από τα γραφεία της Τούμπας και επιβεβαιώθηκε και από τις τοποθετήσεις του Μάκη Γκαγκάτση στην διάρκεια της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης. «Ο Όλαφ Ρέμπε αποχώρησε πριν 20 μέρες, τυπικά πριν από 15. Είμαστε σε αναζήτηση και δεν θέλουμε να κάνουμε μια επιλογή άρπα κόλλα», σημείωσε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε τονίζοντας την σημασία που θα έχει η επιλογή: «Η θέση του τεχνικού/αθλητικού διευθυντή είναι πολύ σοβαρή στο οργανόγραμμα της ομάδας. Θέλουμε να επιλέξουμε τον κατάλληλο για να γίνουν μετά και οι επιλογές των παικτών για τη νέα ομάδα. Η σεζόν ολοκληρώνεται 22 Μαΐου με τον τελικό και τώρα είμαστε στις 15 Απριλίου».

Η φράση κλειδί, στην οποία αποτυπώνεται και το σκεπτικό της διοίκησης πάνω στο θέμα του νέου αθλητικού διευθυντή είναι «η θέση του αθλητικού διευθυντή είναι πολυύ σοβαρή στο οργανόγραμμα της ομάδας». Πώς ερμηνεύεται αυτό; Ο Ιβάν Σαββίδης και ο γιος του Γιώργος, αρχίζουν να στρέφονται προς μία επιλογή στελέχους που δεν θα έχει απλά διεκπεραιωτικό ρόλο, αλλά θα γνωρίζει την δουλειά, θα είναι μπαρουτοκαπνισμένος και θα έχει κομβικό ρόλο στον σχεδιασμό και το στήσιμο του νέου ΠΑΟΚ.

Όπως επεσήμανε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, ήδη αυτή την περίοδο, πατέρας και υιός Σαββίδης περνούν από συνεντεύξεις διάφορους υποψηφίους. Το τιμ στελεχών υπό τον Γιώργο Σαββίδη (αποτελούμενο από τον ανιψιό του Ιβάν, Γιάννη, τον Παντελή Θωμαρέη που είχε κάνει την πρόταση για Ρέμπε και φυσικά το τμήμα σκάουτινγκ) έχει καταρτίσει μία λίστα με υποψηφίους. Υπάρχουν προτάσεις για νέους, αλλά και πιο έμπειρους από διαφορετικές χώρες. Ωστόσο, φαίνεται ότι επικρατεί η άποψη για έτοιμο αθλητικό διευθυντή που θα οργανώσει σωστά όλο το αγωνιστικό πλάνο. Φυσικά, είναι πολύ σημαντικό η επιλογή να γίνει γρήγορα για να υπάρχει ο χρόνος για ένα σωστό μεταγραφικό πλάνο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.