ΠΑΟΚ: Επαφές με τον Μιχάιλο Άντριτς

Metrosport Team06 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ψάχνεται στη αγορά για να ενισχύσει την περιφέρειά του, καθώς Τζος Κάρτερ εγχειρίστηκε την περασμένη εβδομάδα και δύσκολα προλαβαίνει να αγωνιστεί φέτος, οπότε οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" αναζητούν τον αντικαταστάτη του, με τον Άρη Λυκογιάννη να έχει κάνει τις εισηγήσεις του.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για τον Μιχάιλο Άντριτς, οποίος αγωνίζεται στην τουρκική Αφιόν, έχοντας 8.5 πόντους κατά μέσο όρο με ποσοστό ευστοχίας 33,3% πίσω από τα 6.75. Ο Σέρβος έχει παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα με την ομάδα του Κολοσσού Ρόδου τη σεζόν 2020/21, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις με 12.8 πόντους και σούταρε με 44% από το τρίποντο.

Ο Άντριτς αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ και σε κοντά σχήματα μπορεί να παίξει και σε εκείνη του σμολ φόργουορντ. Το δυνατό του χαρακτηριστικό είναι το σουτ από μακρινή απόσταση και μέχρι σήμερα έτσι βγάζει το ψωμί του.

Ο ΠΑΟΚ, αρχικά, ενδιαφέρθηκε για τον Στεφαν Γιάνκοβιτς της Μινσκ, με τον Καναδό να επιλέγει να μείνει στην ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ έχει δηλώσει το ενδιαφέρον στην Αφιόν για τον 27χρονο Σέρβο και απομένει η απόφαση της ομάδας , αν θα αποδεσμευτεί ο παίκτης και στη συνέχεια να συζητήσει με τον "Δικέφαλο".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.