ΠΑΟΚ: Πρότζεκτ χωρίς αθλητικό διευθυντή

Metrosport Team26 Ιουλίου 2021

Ρεπορτάζ: Γ. Καστάνης - Γ. Ζαΐρης

Ένα από τα βασικά θέματα που είχε απασχολήσει την διοίκηση του ΠΑΟΚ, τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ήταν και αυτό του αθλητικού διευθυντή. Το βασικό ερώτημα που είχε τεθεί, ήταν εάν ο Δικέφαλος θα προχωρούσε σε συνεργασία με έναν Ελληνα ή ξένο αθλητικό διευθυντή. Τώρα που η προετοιμασία του Δικεφάλου έφθασε στο φινάλε της, η απάντηση στο θέμα είναι η εξής: 

Ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί χωρίς αθλητικό διευθυντή, θα προχωρήσει δηλαδή με ένα πρότζεκτ που ήδη «τρέχει» και περιλαμβάνει την αναλυτική συνεργασία της οικογένειας Σαββίδη, του προπονητή, της διοίκησης, του τμήματος σκάουτινγκ. Παρά το γεγονός ότι είχαν γίνει συζητήσεις με υποψηφίους, προκειμένου, ένας από αυτούς να καλύψει την κενή θέση του αθλητικού διευθυντή (μετά την αποχώρηση του Ολαφ Ρέμπε) αποφασίστηκε πως το «μοντέλο» μπορεί να προχωρήσει και χωρίς τον διάδοχο του Ρέμπε. 

Όπως έλεγαν στη «Μ» πρωτοκλασάτα στελέχη της διοίκησης του Δικεφάλου, υπάρχει μία πολύ καλή συνεργασία με τον προπονητή, την οικογένεια και το τμήμα σκάουτινγκ που έχει λίστες με ονόματα παικτών για κάθε θέση, όπου απαιτείται η ενίσχυση. Και επειδή αυτή η συνεργασία είναι αποδοτική μέχρι αυτή την στιγμή, αποφασίστηκε από τον Σαββίδη (μετά από τις αλλεπάλληλες επαφές με τους στενούς του συνεργάτες) να μην προσλάβει έναν αθλητικό διευθυντή. 

Μάλιστα ο Λουτσέσκου στην αναλυτική συνέντευξη που παραχώρησε στη Metrosport είχε τονίσει (ερωτηθείς σχετικά) για το θέμα: «Όλες οι ομάδες έχουν τεχνικό διευθυντή. Ωστόσο, τα πράγματα μπορούν να γίνουν σωστά, αν υπάρχει καλή επικοινωνία μεταξύ μας. Ο ιδιοκτήτης, η Μαρία, οι αντιπρόεδροι, το τμήμα σκάουτινγκ, όλοι αρχίζουμε να έχουμε έναν καλό και δυνατό δεσμό. Είναι ακόμα νωρίς, αλλά αυτό μας βοηθά να χτίζουμε μια καλή ατμόσφαιρα για τους παίκτες. Έτσι κερδίσαμε, όσα κερδίσαμε πριν από δύο χρόνια. Έχοντας δυνατούς δεσμούς όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και με όσους ήταν γύρω μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.