ΠΑΟΚ: Πρώτο σκανάρισμα ενόψει Γενάρη - Δεκάρι, ο πρώτος στόχος

Κώστας Πετρωτός02 Οκτωβρίου 2021

Πριν λίγες μέρες ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε στην διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι τον Ιανουάριο θα γίνουν οι κινήσεις ενίσχυσης που θα αποφασιστούν μετά από εισηγήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου. Είναι εύκολα κατανοητό ότι αυτή την φορά δεν χωράνε λάθη, ούτε καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν το καλοκαίρι. 

Υπό αυτό το πρίσμα, η πληροφορία που έχει φτάσει στην «Μ», είναι θετική: Ήδη έχει γίνει μία πρώτη συζήτηση εντός ΠΑΕ για να καταγραφούν οι ανάγκες του ρόστερ και να αρχίσει η σχετική έρευνα. 

Με βάση λοιπόν τα όσα έχουν ειπωθεί μεταξύ του Ραζβάν Λουτσέσκου και των μελών του τμήματος σκάουτινγκ, η πρώτη και βασική ανάγκη παραμένει η απόκτηση ενός παίκτη με χαρακτηριστικά δεκαριού και δεύτερου επιθετικού. Η θέση που έμεινε κενή λόγω της μη έλευσης του Τζοβίνκο, εξακολουθεί να απασχολεί περισσότερο απ’ οποιαδήποτε άλλη και από εκεί αρχίζει και η έρευνα προκειμένου ο ΠΑΟΚ σύντομα να καταλήξει στους παίκτες που θα αποτελέσουν τους βασικούς στόχους για την συγκεκριμένη θέση. 

Είναι, χωρίς δεύτερη κουβέντα, ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.