ΠΑΟΚ: Πρώτη προπόνηση με... τουρνουά - Πότε φτάνουν Ζίβκοβιτς, Μιχάι και Κούρτιτς στο Άπελντοορν

Metrosport Team28 Ιουνίου 2022

Ημέρα πρώτη στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας το απόγευμα της Δευτέρας (27/6) στο Άπελντοορν. Το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ έφτασε το μεσημέρι στην βροχερή Ολλανδία, η οποία θα είναι το σπίτι του για τις επόμενες 14 μέρες. Λίγες ώρες μετά την άφιξη στο ξενοδοχείο, παίκτες και τεχνικό επιτελείο βρέθηκαν στο γήπεδο. 

Η προθέρμανση ήταν μόνο η αρχή, ακολούθησαν ασκήσεις και παιχνίδια που αφορούσαν τη φυσική κατάσταση, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε κυκλοφορία σε μικρό χώρο και τακτική χωρισμένη σε άμυνα κι επίθεση σε δύο διαφορετικά γήπεδα. Στο τελευταίο μέρος είχαμε τουρνουά τριών ομάδων, με πολλά γκολ και θέαμα και τον Ράζβαν Λουτσέσκου να παρεμβαίνει για οδηγίες. 

Ο Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Ζίβκοβιτς αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή την Τρίτη (28/6). Ο Μιχάι φτάνει στις 29/6 κι ο Κούρτιτς στις 1/7. Για την Τρίτη (28/6) είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση στις 11:00 και 19:00 ώρα Ελλάδας, ενώ την Τετάρτη στις 20:00 ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο του φιλικό κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.