ΠΑΟΚ: Προτεραιότητα σε Σβαμπ, δεύτερες σκέψεις για Μπίσεσβαρ και Κρέσπο

Metrosport Team26 Μαΐου 2022

Ρεπορτάζ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί μετά τις αποχωρήσεις του Βαρέλα και του Πασχαλάκη είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να γυρίσει σελίδα και να κλείσει τον κύκλο μιας πολύ πετυχημένης ομάδας που τα σάρωσε όλα την τελευταία εξαετία.

 Η αίσθηση αυτή ενισχύεται και από τις πληροφορίες που θέλουν τον Ζοσέ Μπότο να ρίχνει το βάρος στην ανανέωση της συνεργασίας του Στέφαν Σβαμπ, όχι όμως και σε αυτές των Μπίσεσβαρ και Κρέσπο και την παραμονή του Ακπομ. 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Υπάρχει η εκκρεμότητα με τον Βιεϊρίνια, αλλά στην περίπτωσή του, αυτό που μένει είναι η συζήτηση για τους οικονομικούς όρους του νέου συμβολαίου του για τον επόμενο χρόνο. Δεν έχει γίνει, αλλά είναι στο πρόγραμμα του συμπατριώτη του αθλητικού διευθυντή και ως γνωστό, η ΠΑΕ έχει κοινοποιήσει την απόφασή της για ανανέωση με τον κάπτεν που αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο.

 Από εκεί και πέρα, δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση ο ΠΑΟΚ να μπει σε διαδικασία συζητήσεων με την Μίντλεσμπρο για την αγορά των δικαιωμάτων του Τσούμπα Ακπομ, άλλωστε, ο ΠΑΟΚ έχει και τον Τσόλακ και ο Ολιβέιρα προορίζεται για βασικός φορ. Δεύτερες σκέψεις γίνονται και για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και τον Χοσέ Κρέσπο, με τους οποίους συζητήσεις δεν έγιναν καθόλου κι αυτό λέει πολλά. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», ο Ισπανός αμυντικός, αφού οργάνωσε αεροπορικό ταξίδι για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, αναχώρησε οδικώς, με δύο Ισπανούς φίλους του για την πατρίδα του προκειμένου να μεταφέρει όλα τα πράγματά του, καθώς έχει ξενοικιάσει το σπίτι που έμενε.

Από τα γραφεία της Τούμπας διαρρέεται μεν ότι θα γίνει επαφή μαζί τους, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ακόμη κι αν δεχθούν να μείνουν, θα είναι σε δευτερεύοντα ρόλο και με αρκετά λιγότερα χρήματα, κάτι που δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Η κοινή επιθυμία με Σβαμπ για ανανέωση

Αντίθετα με τους άλλους δύο συμπαίκτες του, για τον Στέφαν Σβαμπ παρατηρείται μία αναθέρμανση στις επαφές για παραμονή, αφού είναι κάτι που θέλει τόσο ο παίκτης, όσο και ο Αυστριακός μέσος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της «Μ», ο 32χρονος χαφ έχει βάλει προσωρινό φρένο σε δύο κρούσεις από την Αραβία με ένα εκατομμύριο ευρώ η κάθε μία και στο ενδιαφέρον τουρκικού συλλόγου, καθώς και δική του επιθυμία είναι να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ που δεν αποκλείεται να έχουν άμεσα εξέλιξη.

Παράλληλα, σύμφωνα με χθεσινή αποκάλυψη του metrosport.gr, ήδη ο Λουτσέσκου του μετέφερε την επιθυμία να μείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. 




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.