ΠΑΟΚ: Πρωταθλήτρια η γυναικεία ομάδα χάντμπολ για 5η συνεχόμενη χρονιά!

Metrosport Team03 Μαΐου 2023

Η γυναικεία ομάδα χαντμπολ του ΠΑΟΚ τριπλασίασε τις νίκες της απέναντι στη Νέα Ιωνία και κατέκτησε το 6ο συνολικά πρωτάθλημα και 5ο συνεχόμενο, στη Μίκρα που ... μετατράπηκε σε μια μικρή «Τούμπα» απο περίπου 500 φίλους του Δικεφάλου που οδήγησαν την ομάδα στη νίκη!  

Ο «Δικέφαλος» επικράτησε της Νέας Ιωνίας με 23-15 και με 3-1 νίκες πανηγύρισε το έκτο συνολικό πρωτάθλημά του και πέμπτο συνεχόμενο. O ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο ματς και με εξαιρετική άμυνα αλλά και λύσεις στην επίθεση προηγήθηκε με 6-3, με τις Μπροκάρντο και Ζυγούρα να δίνουν σκορ στον Δικέφαλο.

Η Νέα Ιωνία με τη Κεπεσίδου μείωσε σε 8-6, αλλά ο Δικέφαλος πάτησε και πάλι το πόδι στο... γκάζι και με τις Χατζηπαρασίδου-Μεντεσίδου να σκοράρουν πήγε προηγούμενος στο ημίχρονο με 12-7, έχοντας ένα «μαξιλαράκι» 5 γκολ στο πρώτο μισάωρο του αγώνα.

Η Νέα Ιωνία έκανε καλύτερη έναρξη δευτέρου μέρους και με σερί 1-3 μείωσε σε 13-10, ρίχνοντας την διαφορά. Οι «ασπρόμαυρες»... ξύπνησαν από το κακό ξεκίνημα και με δικό τους επί μέρους 4-2, αύξησαν την διαφορά ξανά σε +5 (17-12) στο 40'.

Χωρίς να ρίξει τον ρυθμό του, ο πρωταθλητής συνέχισε απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τη Νέα Ιωνία, έχοντας φυσικά και τρομερή στήριξη στο αμυντικό κομμάτι απ' όλη την ομάδα, αλλά ειδικά την τερματοφύλακα Τομάσεβιτς η οποία έκανε ακόμη ένα σπουδαίο ματς.

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ της σκορ και με το τελικό 23-15 πανηγύρισε τη νίκη τίτλου.










Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.