ΠΑΟΚ: Προσεκτικά βήματα για τις ανανεώσεις Αντρίγια και Ινγκασον

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2021

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Η ανανέωση του συμβολαίου του Λύρατζη ως το 2025 ήρθε να θυμίσει ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ρίξει το βάρος στο κεφάλαιο της σύναψης νέων συμφωνιών με παίκτες που τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι. 

Αν εξαιρέσουμε τα συμβόλαια των δανεικών και του Βιεϊρίνια που αν αποφασίσει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο είναι ξεκάθαρο ότι παραμείνει στην ομάδα και του Σβαμπ που με συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών ανανεώνεται αυτόματα, υπάρχουν άλλα έντεκα συμβόλαια (μαζί και του νεαρού Μπαλωμένου) για τα οποία ο ΠΑΟΚ πρέπει να κινηθεί αν θέλει να κρατήσει τους παίκτες. 

Κι αν για παίκτες όπως ο Καγκάβα, κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο ή για μεγάλους σε ηλικία όπως ο Κρέσπο, ο Βαρέλα, ο Μπίσεσβαρ ή ακόμη και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, αυτό είναι κάτι που θα κριθεί αργότερα, υπάρχουν και άλλοι που αποτελούν πιο άμεσες προτεραιότητες. Ο Ροντρίγκο, ο Τσιγγάρας, αλλά κυρίως ο Αντρίγια, ο Ινγκασον και ο Πασχαλάκης. 

Ο Σέρβος και ο Ισλανδός είναι στην πρώτη-πρώτη γραμμή (λόγω του ότι βάσει ηλικίας μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το εξωτερικό) και ήδη γίνονται προσεκτικά βήματα προσέγγισής τους. Χρειάζεται ακόμη χρόνος, ωστόσο, στην Τούμπα εκτιμούν ότι υπάρχει πρόοδος στις συζητήσεις και εν τέλει θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.