ΠΑΟΚ: Προπόνηση στην Τούμπα, γιατί όχι στο ΟΑΚΑ

Metrosport Team20 Μαΐου 2021

Εχει ληφθεί η απόφαση να μην πραγματοποιήσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ την τελευταία τους προπόνηση την παραμονή του μεγάλου αγώνα στο Ολυμπιακό στάδιο, που είναι η έδρα του τελικού, αλλά στην Τούμπα. 

Γιατί ελήφθη αυτή η απόφαση; Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των επιτελών του Δικεφάλου, οι παίκτες και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας θα βρεθούν στην Τούμπα το πρωί της Παρασκευής. Εκεί θα κάνουν την τελευταία προπόνηση, ενώ στις 13:00 της ίδιας ημέρας, θα γίνει η συνέντεύξη τύπου. Παρόντες στην Τούμπα, για να μιλήσουν δημόσια, θα είναι ο Γκαρσία και ένας εκ των αρχηγών του Δικεφάλου. Δεν θα είναι παρόντες οι εκπρόσωποι του τύπου, που όμως θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους, διαδικτυακά, ενώ παρόντες θα είναι μόνο εκπρόσωποι του συνδρομητικού καναλιού. 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων, οι παίκτες και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα γευματίσουν (πιθανότατα στο Μακεδονίας Παλλάς), ενώ στις 18:00 της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσουν αεροπορικώς με πτήση τσάρτερ (από το αεροδρόμιο Μακεδονία) με προορισμό την Αθήνα. Τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ θα διανυκτερεύσουν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Όπως σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια, έτσι και σε αυτό, στην αποστολή του ΠΑΟΚ θα συμμετέχουν η διατροφολόγος που ελέγχει το μενού για το φαγητό των παικτών, αλλά και σέφ που εργάζεται για λογαριασμό της ομάδας. Θα προσεχθεί η κάθε λεπτομέρεια.

Τώρα όσον αφορά το ερώτημα, γιατί δεν θα γίνει η τελευταία προπόνηση (ως είθισται) στο ΟΑΚΑ; Σύμφωνα με την εξήγηση που δίνεται, οι παίκτες του ΠΑΟΚ γνωρίζουν πολύ καλά τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, καθώς φέτος έπαιξαν εκεί, τέσσερα ματς. Επιπλέον με αυτό τον προγραμματισμό, θα έχουν περισσότερες ώρες ξεκούρασης και ψυχολογικής προετοιμασίας για το ματς. Σύν τοις άλλοις, εάν γινόταν η προπόνηση στο ΟΑΚΑ θα υπήρχαν σίγουρα εκπρόσωποι του αντιπάλου για να τσεκάρουν τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας, με ότι αυτό συνεπάγεται στο πλαίσιο της «κατασκοπείας». Προτιμήθηκε και για αυτό τον λόγο να διατηρήσει ο ΠΑΟΚ, κλειστά τα «χαρτιά» του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.