ΠΑΟΚ: Προπόνηση σε υψηλούς ρυθμούς ενόψει Παναθηναϊκού!

Metrosport Team11 Μαρτίου 2021

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, επέλεξε προπόνηση υψηλής έντασης με πρόγραμμα στην φυσική κατάσταση και έμφαση στις ασκήσεις με την μπάλα και την τακτική. Αξίζει να σημειωθεί, πως στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ, υπάρχει μόνο το όνομα του Ενέα Μιχάι, ο οποίος συνεχίζει να δουλεύει ατομικά.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Αντίστροφα για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό μετρά ο ΠΑΟΚ που δουλεύει προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμος στις απαιτήσεις του αγώνα που ρίχνει την αυλαία της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten.

Την Πέμπτη (11.03) είχαμε την προπονητική κορύφωση της εβδομάδας. Οι ρυθμοί ανέβηκαν και το πρόγραμμα ήταν υψηλής έντασης με πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ασκήσεις με μπάλα με στόχευση στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο και φυσικά τακτική.

Στο φινάλε πραγματοποιήθηκε τουρνουά σε αγώνες των πέντε να διαγωνίζονται μεταξύ τους σε μικρό γήπεδο. Στο ιατρικό δελτίο το μοναδικό όνομα είναι αυτό του Ενέα Μιχάι που συνεχίζει να δουλεύει ατομικά.

Ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή (12.03) θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.