ΠΑΟΚ: Προπόνηση με τρεις επιστροφές και η συνάντηση του Μπότο που δείχνει... αρχηγούς

Κώστας Πετρωτός04 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Κ. ΠΕΤΡΩΤΟΣ - Γ. ΖΑΪΡΗΣ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Άπελντοορν της Ολλανδίας για την προετοιμασία του, με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη βόλτα στην Ολλανδία που έκαναν χθες, σήμερα επέστρεψαν στο γήπεδο με δύο προπονήσεις.

Στην προπόνηση που βρίσκεται σε εξέλιξη ο Αντρέ Ρικάρντο και ο Λάζαρος Λάμπρου, συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα του Ρουμάνου προπονητή, καθώς το πρωί είχαν κάνει ατομικό πρόγραμμα, ενώ κανονικά στην προπόνηση και ο Λευτέρης Λύρατζης που είχε τραυματιστεί στο πρώτο φιλικό των «ασπρόμαυρων».

Στην προπόνηση βρέθηκε ο Κυριάκος Κυριάκος, με τον Αντόνιο Τσόλακ να είναι από τους πρώτους που τον υποδέχθηκαν στο γήπεδο, ενώ ο Ζοσέ Μπότο μαζί με τον Χρίστο Καρυπίδη, είχε επικοινωνία με τους Αντρέ Βιεϊρίνια, Ίνγκι Ίνγκανσον και Ομάρ Ελ Καντουρί, η οποία ενδεχομένως να δείχνει και του αρχηγούς για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς αποχώρησαν οι Φερνάντο Βαρέλα, Χοσέ Κρέσπο και Αλέξανδρος Πασχαλάκης που μαζί με τον Βιεϊρίνια αποτελούσαν τους αρχηγούς πέρσι.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις τακτικής σε δύο ομάδες, με τον Λύρατζη να μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα ενώ ο Ρικάρντο κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Οι δύο ομάδες: 

Στους μαύρους αγωνίζονται: Σάστρε, Παναγιώτου, Κουλιερακης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Λάμπρου, Ζίβκοβιτς, Φίλιπε, Τσολακ

Ενώ στους πράσινους: Λυρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Βιεϊρίνια, Νταντας, Αουγκούστο, Κουαλιάτα, Ελ Καντουρί, Κωνσταντελιας, Ολιβέιρα

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Ο Αντρέ Ρικάρντο έκανε ατομικό πρόγραμμα και είχε ένα τετ α τετ με τον Μπότο...


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.