ΠΑΟΚ: Μπήκε στις προπονήσεις ο Ζίβκοβιτς και ετοιμάζεται για τον ΠΑΣ

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2022

Με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να επιστρέφει στις προπονήσεις της ομάδας μετά τον τραυματισμό του στο νύχι στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, ξεκίνησε η πρωινή προπόνηση των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Τούμπα το Σάββατο (5/11, 21:00, Metropolis 95.5, Metrosport.gr, NovaSports Prime).

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στο training report της, «Η δουλειά ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης στη Νέα Μεσημβρία από τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια οι προπονητές έδειξαν κάποια κομμάτια σχετικά με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα στους παίκτες, ενώ στο φινάλε είχαμε εξειδικευμένα ατομικά προγράμματα για τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ οι Κάλεντ Νάρεϊ , Μάριος Τσαούσης και Λευτέρης Λύρατζης έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Την Πέμπτη (03.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.