ΠΑΟΚ: Προπόνηση και την Κυριακή, παρά την αναβολή- Ατομικό ο Ίνγκασον

Metrosport Team06 Μαΐου 2023

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, όπως και των υπόλοιπων ομάδων των πλέι οφ, αναγκάστηκαν να αδειάσουν τον ποδοσφαιρικό τους σάκο και να λύσουν τα κορδόνια των παπουτσιών, αφού ο Παναθηναϊκός και το «κύμα» κορονοιού που χτύπησε τους παίκτες τους, ανέβαλε την αγωνιστική.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Το πρωί άπαντες ξύπνησαν σε mood παραμονής αγώνα. Πήγαν στη Νέα Μεσημβρία, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό και μόλις τελείωσε η προπόνηση έμαθαν ότι τα δεδομένα άλλαξαν.

Η λίγκα αποφάσισε αναβολή με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να ακυρώνουν το ραντεβού τους στο Makedonia Palace για να ταξιδέψουν για Βόλο.

Η προπόνηση του Σαββάτου (06.05) είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα και τις στατικές φάσεις, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Ζόαν Σάστρε , Ντόουγκλας Αουγκούστο , Τάισον και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν θεραπεία.

Την Κυριακή (07.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και θα περιμένει να μάθει πότε θα αγωνιστεί κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.