ΠΑΟΚ: Προπόνηση και αποστολή για δύο αγώνες

Metrosport Team03 Απριλίου 2021

Με μια προπόνηση νωρίς το μεσημέρι ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Δικέφαλος θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης (7/4) αφού εκείνη την ημέρα θα δώσει τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (20:00). Έτσι σήμερα (3/4) ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει δύσκολο έργο για τον καταρτισμό της αποστολής αφού αναμένεται να πάρει στην Αθήνα περισσότερους από 20 ποδοσφαιριστές από τη στιγμή που τη Δευτέρα (5/4) και την Τρίτη (6/4) η ομάδα θα προπονηθεί στο Λεκανοπέδιο.

Ουσιαστικά η σημερινή προπόνηση είναι και η μοναδική που θα γίνει με όλους τους παίκτες σε φουλ ρυθμούς αφού χθες τόσο ο Ινγκασον όσο και ο Σφιντέρσκι έκαναν ατομικό πρόγραμμα επιστρέφοντας από τις Εθνικές τους Ομάδες.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Πάμπλο Γκαρσία χθες δεν μίλησε στους παίκτες καθώς θα έχει το χρόνο και σήμερα στην προπόνηση αλλά και αργότερα στο ξενοδοχείο να τους αναλύσει όλα εκείνα που θέλει να δει στο γήπεδο ώστε αύριο στις 15:00 ο ΠΑΟΚ να κυριαρχήσει επί των πρασίνων και να πάρει την πολύτιμη νίκη κάνοντας το δυο στα δυο στο ξεκίνημα των πλέι οφ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.