ΠΑΟΚ: Προχωράει του Μπορίλ

Metrosport Team21 Αυγούστου 2021

Δεδομένη θεωρούν την ενίσχυση της ομάδας στις θέσεις που πραγματικά «πονάει», παρά την πολύ μεγάλη καθυστέρηση που σημειώθηκε, οι επιτελείς του Δικεφάλου. Χθες το πρωί, στην Τούμπα, στα γραφεία της Μικράς Ασίας, υπήρξε μία έντονη κινητοποίηση για να κλείσουν βασικά θέματα που αφορούν την έλευση βασικών παικτών.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τη φετινή σεζόν, αρκεί να γίνουν τουλάχιστον τρείς κινήσεις, που θεωρούνται «κλειδιά». Στην άμυνα, στην επίθεση και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Για τον αριστερό οπισθοφύλακα η πληροφόρηση που υπήρχε χθες, ήταν πως ο 30χρονος Τσέχος Γιαν Μπορίλ της Σλάβια Πράγας αποτελεί την πρώτη επιλογή. 

Προχθες κάθισε στον πάγκο, στην αναμέτρηση της Σλάβια με την Στεάουα Βουκουρεστίου. Οι διαπραγματεύσεις είναι εντατικές και ο στόχος είναι να έρθει ο Μπορίλ στην Τούμπα, με το μικρότερο δυνατό οικονομικό κοστος. Η περίπτωση του Μπάμπα δεν προχωρά, σύμφωνα με όσα έλεγαν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ. Εκτός από τον Μπορίλ, υπάρχει και άλλος παίκτης, υποψήφιος για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.