ΠΑΟΚ: Προφορική συμφωνία με Ροζιέ, λένε οι Τούρκοι

Metrosport Team24 Δεκεμβρίου 2023

Τα δημοσιεύματα αναφορικά με τον ΠΑΟΚ και τη μεταγραφική του ενίσχυση συνεχίζονται στο εξωτερικό , με το όνομα του Βαλεντίν Ροζιέ να βρίσκεται για δεύτερη ημέρα στο προσκήνιο, αυτή τη φορά με τους γείτονες να αναφέρουν πως ο Δικέφαλος έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον ακραίο αμυντικό της Μπεσίκτας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ''Μιλιέτ'', «Ο Βαλεντίν Ρόζιερ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, με τις δύο πλευρές να έχουν καταλήξει σε προφορική συμφωνία. Η διοίκηση της Μπεσίκτας αξιολόγησε κι άλλες προσφορές για τον παίχτη, όμως ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής».

Ο Γάλλος δεξιός αμυντικός έκανε τη Μπεσίκτας να δαπανήσει ένα ποσό που φτάνει τα 5 εκατομμύρια περίπου , 4.800.000 πιο συγκεκριμένα, για να τον κάνει δικό της από τη Σπόρτινγκμε το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το 2025, με τον 27χρονο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να έχει καταγράψει 21 συμμετοχές με 1 ασίστ.

ΠΑΟΚ: Αυτά είναι τα δεδομένα για Χασιόκα, Ουίλιαμ

Όπως διαβάσατε χθες μέσα από το Metrosport.gr, δύο ονόματα που αποδεδειγμένα απασχολούν τον Δικέφαλο είναι αυτά του Νταΐκι Χασιόκα και του Ουίλιαμ Φουρτάδο. Είναι δύο περιπτώσεις που ο ΠΑΟΚ κρατά ανοιχτές και έχει αξία να παρουσιάσουμε τα δεδομένα που ισχύουν.

Για την περίπτωση Χασιόκα: Ο 24χρονος Ιάπωνας είναι διεθνής και ήδη έχει καταγράψει μία πολύ αξιόλογη πορεία στην Σιντ Τρουίντεν με 2 γκολ και 13 ασίστ σε 88 ματς και ψάχνεται για το επόμενο βήμα. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και για να τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ απαιτείται ένα σεβαστό ποσό για αγορά των δικαιωμάτων του. Ο Χασιόκα είναι παίκτης που παίζει όλη την πλευρά, έχει τα αγωνιστικά στοιχεία που θέλει ο ΠΑΟΚ, όμως προς το παρόν γίνεται έρευνα και για κάτι ακόμη καλύτερο.

Για την περίπτωση Ουίλιαμ: Θα αναρωτηθείτε, λογικά, γιατί επιμένουμε να γράφουμε για τον 29χρονο Βραζιλιάνο, από την στιγμή που τα ρεπορτάζ στην Βραζιλία τον θέλουν να έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Κρουζέιρο. Πολύ απλά, γιατί αυτό ήταν ένα δεδομένο που και ο ΠΑΟΚ γνώριζε πριν ασχοληθεί με την περίπτωσή του: εφόσον η Κρουζέιρο απέφευγε τον υποβιβασμό, ο Ουίλιαμ θα ανανέωνε αυτόματα το συμβόλαιό του, όπως και έγινε. Αυτό δεν σημαίνει, όμως , ότι δεν τον απασχολεί η προοπτική επιστροφής στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ και στην υπόθεση Ουίλιαμ, γνωρίζει ότι αν αποφασίσει να κινηθεί για να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα, θα πρέπει να προχωρήσει σε αγορά των δικαιωμάτων του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.