ΠΑΟΚ: Προετοιμασία στην Ολλανδία, από τις 10 έως τις 26 Ιουλίου

Metrosport Team05 Ιουνίου 2021

Ρεπορτάζ: Γ. Καστάνης, Γ. Ζαΐρης

Η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως θα δώσει τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα στις 5 Αυγούστου και όχι στις 22 Ιουλίου, έφερε, όπως είχαμε προϊδεάσει μέσα από το ρεπορτάζ της Metrosport μία διαφοροποίηση στο πρόγραμμα της ομάδας.

Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών στη Θεσσαλονίκη θα γίνει στις 29 Ιουνίου και όχι στις 22 του μήνα, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Κατά συνέπεια και η διεξαγωγή του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο εξωτερικό, δεν θα διεξαχθεί στο χρονικό διάστημα από τις 29 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Θα «πάει» πιο πίσω. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» έχει επιτευχθεί προφορική συμφωνία με αθλητικό κέντρο στο Αρνεμ της Ολλανδίας (που έχει ως βάση το ξενοδοχείο Μπίλντεμπεργκ). Εκεί είχε προετοιμαστεί ο ΠΑΟΚ με προπονητή τον Λουτσέσκου, το καλοκαίρι του 2018. Μόλις υπογραφούν τα τελικά συμβόλαια, θα γίνουν και οι ανακοινώσεις. Ο ΠΑΟΚ θα προετοιμαστεί στο εξωτερικό από τις 11 Ιουλίου έως τις 26 του ίδιου μήνα. Την τελευταία ημέρα, στις 26 Ιουλίου δηλαδή θα επιστρέψουν τα μέλη της αποστολής στην Ελλάδα. Εχουν ήδη γίνει οι σχετικές κρατήσεις στα εισιτήρια. Στην Ολλανδία ο Δικέφαλος θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Αναζητείται αντίπαλος στις 10 Ιουλίου

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε επαφές με τους εκπροσώπους της εταιρίας onside με την οποία συνεργάζονται πλέον σε θέματα προετοιμασίας. Αυτό που επίσης προκύπτει ως ένα πολύ σοβαρο ενδεχόμενο, είναι να δώσει ο ΠΑΟΚ το πρώτο του φιλικό παιχνίδι στις 10 Ιουλίου, επι ελληνικού εδάφους, πριν αναχωρήσει η αποστολή για το εξωτερικό. Από την στιγμή που η πρώτη συγκέντρωση των παικτών θα γίνει στις 29 Ιουνίου, θα υπάρχει επαρκής χρόνος για να δουλέψει με το γκρουπ ο Λουτσέσκου και στις 10 Ιουλίου, να δούμε επί χάρτου, τις πρώτες του σκέψεις για τους παίκτες που υπολογίζει σε πρώτη φάση. Και στην Ολλανδία (εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου) θα δώσει η ομάδα ακόμη τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.