ΠΑΟΚ: Προχωράει για Κοτάρσκι, σκέψεις για Ζίβκοβιτς

Metrosport Team28 Μαΐου 2022

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης, Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαϊρης

Στην Τούμπα έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν στην απόκτηση του 22χρονου Κροάτη γκολκίπερ Ντομινίκ Κοτάρσκι που ανήκει στον Αγιαξ, όμως έκανε μία πολύ καλή σεζόν στην Κροατία την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε. Ο Κοτάρσκι είναι απόλυτα ενήμερος για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, για αυτό φρόντισε ο Ζοσέ Μπότο που μίλησε μαζί του και τον προϊδέασε για το πρότζεκτ που διαμορφώνεται. 

Βέβαια θα χρειαστεί να περάσουν λίγες ημέρες ακόμη, καθώς υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να ξεκαθαρίσουν. Πάντως το δεδομένο είναι πως ο Κοτάρσκι επιθυμεί να έρθει στον ΠΑΟΚ. Ακόμη, μετά την αποχώρηση του Πασχαλάκη, δεν έχει διευκρινιστεί τι θα συμβεί με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Έχουν γίνει συζητήσεις για την παραμονή του στην ομάδα, όμως ακόμη δεν έχει ληφθεί η τελική απόφαση. 

Εφόσον αποφασιστεί να μείνει (το συμβόλαιο του Ζίβκο Ζίβκοβιτς ολοκληρώνεται σε ένα μήνα), τότε εκτός από τον ενεργό του ρόλο, θα κληθεί να βοηθήσει και στην καλύτερη προσαρμογή του Κοτάρσκι (μιλάνε άλλωστε την ίδια γλώσσα), εφόσον υλοποιηθεί η απόκτησή του Κροάτη. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αναβάθμιση του Ταλιχμανίδη, καθώς και από την τεχνική ηγεσία εκτιμούν πως μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιχνίδια την νέα σεζόν. Εάν δεν μείνει ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, τότε θα αποκτηθεί ένας ακόμη τερματοφύλακας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.