ΠΑΟΚ: «Πράσινο φως» για τις υπογειοποιήσεις στη Νέα Τούμπα

Δημήτρης Καλαϊτζής15 Δεκεμβρίου 2019

Μία πολύ θετική εξέλιξη προκύπτει από την έρευνα που είχε παραγγείλει ο Ιβάν Σαββίδης για το αν μπορούν να γίνουν υπογειοποιήσεις στην Τούμπα. Ποια είναι αυτή; Ότι με βάση όλα τα στοιχεία που υπάρχουν είναι εφικτό να γίνουν υπογειοποιήσεις στην υλοποίηση του πρότζεκτ της Νέας Τούμπας.

Απομένουν λίγα ακόμη στοιχεία να αναλυθούν, ωστόσο, το πόρισμα ουσιαστικά έχει εξαχθεί: Είναι εφικτό να γίνει υπογειοποίηση κυρίως της οδού Κλεάνθους που… διασχίζει το οικόπεδο της Τούμπας, κάτι που θα επιτρέψει την ομαλή ροή της κυκλοφορίας τις μέρες και τις ώρες των αγώνων του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Τα αυτοκίνητα θα κινούνται χωρίς εμπόδια μέσω του Κλέανθους και από πάνω θα υπάρχει μία μικρή έκταση την οποία ο κόσμος θα την περπατά χωρίς κίνδυνο.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε επιμείνει πολύ σ’ αυτό το κομμάτι που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο τελικό πλάνο της Νέας Τούμπας. Όταν υπάρξει πλέον ολοκληρωμένη η σχετική έρευνα, τα συμπεράσματά της θα παρουσιαστούν αναλυτικά στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ σε μία από τις επόμενες επισκέψεις του.

Αρχές του έτους θα κατατεθεί ο φάκελος για το νέο γήπεδο

Την ίδια ώρα, βέβαια, ετοιμάζεται πυρετωδώς ο φάκελος που θα κατατεθεί στο υπουργείο περιβάλλοντος έτσι ώστε να πάρει την τελική έγκριση πριν βγει σε δημόσια διαβούλευση. Με βάση τα πιο πρόσφατα δεδομένα, η κατάθεση του φακέλου θα γίνει στις αρχές του νέου έτους, μέσα στους χρόνους που είχαν υπολογιστεί.

Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι τα μηνύματα που έρχονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες είναι ενθαρρυντικά, καθώς τόσο οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και στελέχη υπουργείων έχουν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.