ΠΑΟΚ: Πώς θα γίνει πράξη το σενάριο «εμφυλίου» με το Περιστέρι

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε μέσα από μία εντυπωσιακή επιστροφή από το -16 στο Ντιζόν και χωρίς να πάρει… δώρο από τη Μάλαγα που ηττήθηκε από τη Σάσαρι, να πάρει την πρόκριση στα play in του BCL. Θα πρέπει ωστόσο να περιμένει μερικές ώρες για να μάθει τον αντίπαλο του σε αυτά. Αυτός θα προκύψει από την τελευταία αγωνιστή του 8ου ομίλου.

Υποψήφιοι είναι οι Ρίτας Βίλνιους, Μπνέι Χερζλίγια και Περιστέρι, που διεκδικούν τις δύο θέσεις πίσω από την Τενερίφη. Δεν αποκλείεται δηλαδή να προκύψει ελληνικός «εμφύλιος». Το Περιστέρι αντιμετωπίζει (21:00) στο Ισραήλ την Μπνέι Χερζλίγια και με νίκη θα «κλειδώσει» τη συμμετοχή του στη φάση των "Play-In". Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ισοβαθμεί στην κατάταξη με τη μεθαυριανή αντίπαλό του και τη λιθουανική Ρίτας Βίλνιους, έναντι της οποίας υστερεί στην ισοβαθμία.

Έτσι, εφόσον οι «κυανοκίτρινοι» φύγουν από την "Enerbox Arena" με τους δύο βαθμούς, θα πλαριστούν στην πρώτη τριάδα του 8ου ομίλου. Εάν μάλιστα, η Ρίτας ηττηθεί στο Βίλνιους από την -κάτοχο του τροπαίου- Τενερίφη, η οποία έχει εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στους «16», το Περιστέρι μπορεί με δική του νίκη να «σκαρφαλώσει» στη δεύτερη θέση του γκρουπ, η οποία χαρίζει στον κάτοχό της το πλεονέκτημα έδρας στις σειρές για τα "Play-In", που είναι "best-of-3" (σ.σ. κρίνονται στις δύο νίκες). Αν συμβεί αυτό θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή του Δικεφάλου επιστρέφει το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, οπότε και θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Νέιτ Ρένφρο που τραυματίστηκε στο δεξί πόδι και δεν κατάφερε να βοηθήσει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.