ΠΑΟΚ: Πώρωση για νίκες και απαντήσεις!

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2021

Με εξαίρεση το ματς της προσεχούς Τετάρτης στη Λαμία όπου ο Δικέφαλος μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα θέλει να σφραγίσει και τυπικά το εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου, με αφετηρία τον αυριανό αγώνα στην Τρίπολη αρχίζει ένας μαραθώνιος τελικών για τον ΠΑΟΚ. Απομένουν 13 αγώνες για το Πρωτάθλημα (μαζί με τα πλέι οφ) και τουλάχιστον δυο αγώνες Κυπέλλου, αυτούς της ημιτελικής φάσης όπου ο Δικέφαλος στοχεύει στην πρόκριση στον τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου. 

Μετά από δυο νίκες απέναντι σε ΠΑΣ και Λαμία που συνδυάστηκαν και με μηδέν παθητικό στην άμυνα, ο ΠΑΟΚ από αύριο θέλει να επιβεβαιώσει την ανοδική του πορεία αλλά δεν είναι το μοναδικό του κίνητρο αυτό που σαφώς και είναι ισχυρό αφού ο βαθμός δυσκολίας των δυο προηγούμενων αγώνων δεν είναι ο ίδιος με αυτόν που ακολουθεί στα επόμενα ματς. Αλλά μια ακόμη επιβεβαίωση αφορά το βάθος στο ρόστερ. Ο Πάμπλο Γκαρσία καλείται να πάρει απαντήσεις από τους ποδοσφαιριστές του ώστε στην πράξη να αποδείξουν πως υπάρχει βάθος στο ρόστερ και δεν είναι μόνο για τα... εύκολα. 

Με δεδομένες τις απουσίες των Ινγκασον, Κρέσπο το δίδυμο Βαρέλα-Μιχαηλίδη καλείται και πάλι να φέρει εις πέρας την αποστολή του ενώ ο Ελ Καντουρί που θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Σβαμπ οφείλει επίσης να θυμίσει τον καλό του εαυτό. Παράλληλα και ο Μουργκ πρέπει να δείξει πως είναι ετοιμοπόλεμος αν χρειαστεί. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο επίσης και απέναντι σε μια ομάδα που μετρά έξι νίκες και δυο ισοπαλίες στα τελευταία έξι ματς Πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος καλείται να βγάλει το πάθος και τον εγωισμό. 

Πάθος για κάθε μπαλιά και εγωισμό για να αποδείξει πως το -12 από τον Ολυμπιακό δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα. Οπως και να έχει, ο Πάμπλο Γκαρσία έχει φροντίσει αυτή την εβδομάδα να κρατά σε εγρήγορση τους παίκτες του, να τους τονίζει πως όλα αυτά τα ματς που έρχονται είναι ματς ουσίας αλλά και απαντήσεων. Οπως και... κρίσης για αρκετούς παίκτες ώστε να ξέρει με το τέλος της σεζόν σε ποιους μπορεί να υπολογίζει.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.