ΠΑΟΚ: Πολύ κοντά στον Μαροκινό, Άμπντε Ραϊχανί

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2026

Μεταγραφική ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ Β’ «βλέπουν» Μέσα της Ισπανίας. Όπως μεταφέρουν ο Δικέφαλος του Βορρά είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 22χρονου Μαροκινού Άμπντε Ραϊχανί.

Ποδοσφαιριστές από την αγορά της Ισπανίας φέρεται να βολιδοσκοπεί ο ΠΑΟΚ Β’, για την οποία ο Ντάνι Πονς γνωρίζει καλά τα δεδομένα. Όπως σημειώνουν ισπανικά Μέσα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ραϊχανί για την δεύτερη ομάδα του που συμμετέχει στην Super League 2.

Ο ΠΑΟΚ Β συνεχίζει την ενίσχυσή του καθώς μετά τις προσθήκες των Σαρρή και Χιμένεθ, ετοιμάζεται να προσθέσει νέα πρόσωπα στο ρόστερ του. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ από την Ισπανία, ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 22χρονου (2/3/2004) Μαροκινού (γεννηθέντα στη Βαρκελώνη), Άμπντε Ραϊχανί, της Σεβίλλης Β.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός (1,87) και προέρχεται από τις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης. Από τους Ροχιμπλάνκος «μετακόμισε» στην Ανδαλουσία το περασμένο καλοκαίρι.

Στις μικρές -ηλικιακά- Εθνικές ομάδες του Μαρόκο έχει 12 συμμετοχές και 6 γκολ, ενώ στη Σεβίλλη Β κατέγραψε φέτος 12 συμμετοχές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.