ΠΑΟΚ: «Δύσκολη μέρα η Τετάρτη» - Τι ανακοινώθηκε για Τσιγγάρα, Σοάρες και Μιχαηλίδη

Metrosport Team03 Αυγούστου 2022

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την έναρξη του Πρωταθλήματος της Super League 1 και στην πρεμιέρα υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναιτωλικό.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψαν σε όλους τους τομείς ενώ οι Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Ράφα Σοάρες και Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα και τις θεραπείες τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Σε ρυθμούς καλοκαιρινής προετοιμασίας κινείται ο Δικέφαλος με το τεχνικό επιτελείο να δουλεύει με τους παίκτες σε όλους τους τομείς, προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η Τετάρτη (03.08) ήταν μία… δύσκολη μέρα για τους παίκτες του Δικεφάλου. Η μέρα ξεκίνησε με πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες έκαναν ασκήσεις αντοχής με τη μπάλα στα πόδια και τελειώματα.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ράζβαν Λουτσέσκου που δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στον τομέα της τακτικής και ειδικότερα στην ανάπτυξη και την ανασταλτική λειτουργία.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε το πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης που ακολουθεί, ο Ράφα Σοάρες έκανε θεραπεία, όπως κι ο Χάρης Τσιγγάρας, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε ειδικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Την Πέμπτη (04.08) οι παίκτες θα έχουν διπλή προπόνηση στις 09:00 και στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.