ΠΑΟΚ: Πολλά τα θέματα που πρέπει να κλείσουν

Γιώργος Ζαΐρης06 Ιανουαρίου 2022

Μπορεί να βρισκόμαστε στην 6η Ιανουαρίου και με δεδομένο ότι η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την τελευταία μέρα του μήνα, το ότι ημερολογιακά έχουμε τρεις και πλέον γεμάτες εβδομάδες αυτό σε καμιά περίπτωση δεν καθησυχάζει τους φίλους της ομάδας που στο πρόσωπο του Μπότο περιμένουν τον άνθρωπο που θα τρέξει ορθολογικά πλέον τον μεταγραφικό σχεδιασμό. 

Το ζητούμενο φυσικά δεν είναι πόσο γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές (καλοδεχούμενες για κάθε προπονητή) αλλά πόσο στοχευμένες και ποιοτικές θα είναι. Η ουσία είναι πως ο Πορτογάλος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και χθες βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είχε αρκετές συναντήσεις. Αλλωστε ήταν ουσιαστικά η πρώτη μέρα στη δουλειά και έχει να οργανώσει αρκετά πράγματα βάζοντας σαφώς προτεραιότητες. 

Η πρώτη σύσκεψη με το τμήμα σκάουτινγκ, η συνεργασία με τους υπευθύνους στα τμήματα υποδομής είναι από αυτές που σύντομα θα γίνουν και για αρκετές φορές. Η ατζέντα του Πορτογάλου έχει αρκετά θέματα και κάποια από αυτά μετά και την κουβέντα που είχε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου τα έχει ιεραρχήσει. 

Η απόκτηση ποδοσφαιριστών για το δεξί άκρο της άμυνας και ενός επιτελικού σε πρώτη φάση είναι προτεραιότητα και το δουλεύει ήδη. Ομως για τον Μπότο υπάρχουν ανοικτά θέματα και εντός ομάδας και θέλει να τα κλείσει. Ενα από αυτά είναι του Ινγκασον. 

Ο Λουτσέσκου έχει καλή άποψη για τον Ισλανδό γνωρίζοντας άλλωστε πως το καλοκαίρι Κρέσπο και Βαρέλα θα αποχωρήσουν. Ομως θα πρέπει να γίνει κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του ή για να το θέσουμε καλύτερα τελική και ουσιαστική διαπραγμάτευση. Αυτό θα το αναλάβει ο Μπότο και σε πρώτη φάση εξ αποστάσεως με τον ατζέντη του Ισλανδού για τον οποίο επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ ακόμη δεν έχει φτάσει. 

Επίσης ο Μπότο θα έχει σχετική κουβέντα και με τον Τσόλακ. Ο Κροάτης είναι ορεξάτος στις προπονήσεις και ο Λουτσέσκου το έχει εκτιμήσει. Ομως ο ίδιος ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής θα πρέπει να κάνει τον Κροάτη να νιώσει ασφάλεια και να ακούσει την άποψη του αφού πριν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη είχε δηλώσει την επιθυμία να μην συνεχίσει στον Δικέφαλο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.