ΠΑΟΚ: Πολεμιστές για το τρίποντο!

Γιώργος Καστάνης01 Νοεμβρίου 2020

Η δεύτερη εποχή του Πάμπλο Γκαρσία στην πρώτη ομάδα, αυτή τη φορά από τη θέση του προπονητή αρχίζει και επίσημα σήμερα στο Αγρίνιο. Ο Δικέφαλος του Βορρά στις 17:15 (Metropolis 95.5) με το... μαχαίρι στα δόντια όπως αρέσκεται να λέει και ο Ουρουγουανός τεχνικός, θέλει να κερδίσει κατά κράτος τον αντίπαλο του (που επίσης άλλαξε προπονητή καθώς ο Χάβος απομακρύνθηκε και σήμερα στην άκρη του πάγκου θα είναι ο Λουτσιάνο). Ο Πάμπλο φρόντισε να δώσει το στίγμα του μέσα από την ομιλία προς τους παίκτες, ζητώντας να βγάλουν την ποιότητα στο γήπεδο και την αγωνιστική... μαγκιά που είναι δεδομένο πως διαθέτουν.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου με τους συνεργάτες του έστω και μέσα από τις δυο μόλις προπονήσεις φρόντισαν να σταθούν και στο ψυχολογικό κομμάτι θέλοντας να περάσουν το πνεύμα νικητή και τη διάθεση να μην χάσουν ούτε μια μονομαχία στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ σήμερα καλείται να παίξει ορθολογικό ποδόσφαιρο, να έχει πλέον ουσιαστική υπεροχή και να "πνίξει" τον Παναιτωλικό που δεν έχει ακόμη νίκη στο Πρωτάθλημα.

Οπως όλα δείχνουν ο Δικέφαλος θα παραταχθεί πλέον με τετράδα στην άμυνα με τον Γκαρσία να "φορτώνει" τα χαφ αφού σκέφτεται να βάλει τους Ελ Καντουρί, Σβαμπ και Αουγκούστο μαζί από την αρχή. Ο Ζίβκοβιτς κρατά γάντια βασικού, ο Γιαννούλης θα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Σοάρες στο δεξί. Ο Κρέσπο με τον Βαρέλα θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από Αουγκούστο, Ελ Καντουρί και Σβαμπ ενώ στην επίθεση θα είναι ο Αντρίγια στα άκρα με τον Μουργκ και ο Τσόλακ στην κορυφή.

Ο Κροάτης ευελπιστεί πως με τρία χαφ πίσω του και επιθετικό σχήμα θα σπάσει το ρόδι και θα ανοίξει λογαριασμό με τον Δικέφαλο. Αυτό φυσικά που έχει σημασία είναι ο ΠΑΟΚ να σκοράρει και να αρχίσει να βγάζει την ποιότητα του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.