Το ντέρμπι Δικεφάλων δεσπόζει στο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL με τον ΠΑΟΚ να περιμένει στις 18:15 την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που θα δώσει στον νικητή ξεκάθαρο πλεονέκτημα για την 3η θέση της κανονικής περιόδου.
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του και έτσι ο Γιούρι Ζντοβτς βρέθηκε μπροστά σε ένα δίλλημα. Ποιον από τους επτά ξένους του ρόστερ του να αφήσει έξω από το ντέρμπι και αυτή δεν ήταν μία εύκολη απόφαση. Τελικά αποφάσισε να κάνει την προσπάθεια χωρίς τον Πάτρικ Μπέβερλι.
Πώς εξηγείται αυτή η επιλογή;
Ο Τίμι Άλεν είναι φανερό ότι ανεβάζει την απόδοση του, προσφέροντας τόσο στο εκτελεστικό κομμάτι του παιχνιδιού όσο και στα ριμπάουντ.
Ο Τόμας Ντίμσα είναι μία από τις σταθερές αξίες της ομάδας. Μπορεί στο επίπεδο των αριθμών να μην… θαμπώνει, όμως είναι κάτι περισσότερο από χρήσιμος, πολύ περισσότερο σε παιχνίδι με τέτοιο βαθμό δυσκολίας.
Ο Πάτρικ Μπέβερλι με την ποιότητα και την εμπειρία του μπορεί να δώσει στοιχεία που λείπουν οργανωτικά και αμυντικά από τους άλλους περιφερειακούς. Θα κληθεί να δώσει περισσότερα στην πορεία της σεζόν και βέβαια στις ευρωπαϊκές προκλήσεις που περιμένουν τον Δικέφαλο.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube