ΠΑΟΚ: Θέλει ποδαρικό με διπλό στη Λάρισα - Τα πλάνα ενδεκάδας του Γκαρσία

Γιώργος Ζαΐρης03 Ιανουαρίου 2021

Την αντεπίθεση που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει τον τίτλο θέλει να αρχίσει σήμερα (3/1) ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Λάρισα (17:15, Metropolis 95.5, Novasports 2HD) στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου της Super League 1.

Μετά από έντεκα χρόνια επιστρέφει στο ιστορικό Αλκαζάρ για να αντιμετωπίσει μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της και επομένως την καθιστά έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Γι' αυτό και ο Πάμπλο Γκαρσία περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίσουν τον αγώνα ως «τελικό» έναν από τους πολλούς που έχει να δώσει η ομάδα μέσα στον Ιανουάριο που θα κρίνει πολλά για τη μάχη του τίτλου.

Ο προπονητής του Δικεφάλου που παράλληλα περιμένει και τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σοάρες αφού κρίθηκε ανέτοιμος και έτσι για δεύτερο συνεχόμενο ματς (όπως με τον Παναθηναϊκό) ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Πασχαλάκης θα κρατήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, ο Γιαννούλης θα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ ο Ινγκασον θα έχει τον Κρέσπο (εναλλακτική ο Μιχαηλίδης) δίπλα του. Ο Ελ Καντουρί μαζί με τον Σβαμπ είναι οι δυο χαφ και την τρίτη θέση διεκδικούν οι Αουγκούστο, Μουργκ.

Η τριάδα στην επίθεση δεν αλλάζει, με τους Τζόλη, Σφιντέρσκι και Αντρίγια Ζίβκοβιτς να σηκώνουν το βάρος της επίθεσης ώστε να έρθει το πολύτιμο διπλό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.