ΠΑΟΚ: Πλήρης, με ψυχολογία και κίνητρο κόντρα στην Σάσαρι

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2022

Την Ντιναμό Σάσαρι υποδέχεται στο PAOK Sports Arena απόψε (19/10 19:30) ο μπασκετικός ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League, σε ένα παιχνίδι που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες του Δικεφάλου για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το ηθικό των «ασπρόμαυρων» είναι ανεβασμένο μετά την νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον αποψινό ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στην ιταλική ομάδα, η οποία , όπως και ο ΠΑΟΚ, έρχεται από ήττα την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του BCL.

«Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τύχη στη διοργάνωση, πρέπει να κερδίσουμε» δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης, θέλοντας να τονίσει την σημαντικότητα του αγώνα, αφού σε έναν όμιλο με Ντιζόν, Μάλαγα και Σάσαρι, πιθανή δεύτερη εντός έδρας ήττα θα στερήσει από τον Δικέφαλο μεγάλο κομμάτι από τις πιθανότητες του για πρόκριση.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, μετά την επιστροφή του Νέιτ Ρένφρο, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα με τον τετρακέφαλο όμως το ξεπέρασε και υπολογίζεται κανονικά και έτσι ο κρίσιμος αγώνας θα διεξαχθεί με τους «ασπρόμαυρους» να είναι «πάνοπλοι».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.