ΠΑΟΚ: Πλήρης και αποφασισμένος για νικηφόρο ξεκίνημα κόντρα στη Ντιζόν

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει από σήμερα σε τροχιά επίσημων υποχρεώσεων, υποδεχόμενος την Ντιζόν στο PAOK Sports Arena, στις 19:30.

Χθες Πέμπτη (4/10) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του πρώτου επίσημου παιχνιδιού της σεζόν για το Basketball Champions League.

Στην τελευταία προπόνηση, ο Άρης Λυκογιάννης είδε του Ράιλι και Τσιακμά να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών τους ενώ και ο Ντάρκο-Κέλι που είχε ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη, χθές, ακολούθησε κανονικά χθες το πρόγραμμα της ομάδας.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν δηλώσεις ο Άρης Λυκογιάννης και ο Χρήστος Σαλούστρος.

«Έχουν αρκετούς καλούς σουτέρ και επιθετικά έχουν πολύ μεγάλο αυτοματισμό αυτήν τη στιγμή. Πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρά στην άμυνα. Πρέπει να παίξουμε ξύλο! Αλλιώς δεν έχουμε πολλή τύχη. Είμαστε αρκετά πίσω σε ετοιμότητα, οι περισσότερες ομάδες, κυρίως γιατί η δική μας λίγκα, ξεκινάει πιο αργά από όλες στην Ευρώπη. Δε νομίζω ότι καμία ομάδα είναι έτοιμη πάνω από 65-70% αυτήν τη στιγμή, αλλά θα πορευτούμε με αυτό. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι και στα ατομικά χαρακτηριστικά των παικτών για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπορούμε. Αν έχουμε κενά διαστήματα στο αμυντικό κομμάτι, θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς, να διεκδικήσουμε τη νίκη», είπε μεταξύ άλλων ο κόουτς του Δικεφάλου.

Ο Σαλούστρος από τη μεριά του ανέφερε σχετικά: «Πρέπει να γίνουμε ομάδα, είμαστε ήδη εκτός γηπέδου, πρέπει να γίνουμε και εντός γηπέδου. Πρέπει να γίνουμε συμπαγείς στην άμυνα, οπότε αν τα καταφέρουμε να αρχίσουμε από εκεί , πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητα να κερδίζουμε κάθε ματς. Το θέαμα και το σκορ θεωρώ πως δε θα μας ταιριάζει πολύ ως ομάδα. Οπότε πρέπει να γίνουμε σκληροί, πιο μαχητικοί, ώστε να περιορίζουμε τους αντιπάλους μας και μπροστά να κάνουμε ό,τι πρέπει για να φτάνουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».

Φυσικά, στον ΠΑΟΚ περιμένουν και τη βοήθεια του κόσμου στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και κόντρα σε έναν πολύ δυνατό και πιο έτοιμο από κάθε άποψη αντίπαλο!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.