ΠΑΟΚ: Πλήρης αφοσίωση ενόψει ΠΑΟ, εμφανής η πίεση στον ΟΣΦΠ

Metrosport Team31 Μαρτίου 2022

Την ίδια στιγμή που στον Ολυμπιακό δείχνουν αγχωμένοι, πιεσμένοι για την επόμενη ημέρα που ξημερώνει, στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν την προετοιμασία τους, για τις μεγάλες αναμετρήσεις που ακολουθούν, αρχικά με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και στην συνέχεια με την Μαρσέϊγ στην Γαλλία.

Με απόλυτη αφοσίωση προετοιμάζονται οι παίκτες του Δικεφάλου, εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την Κυριακή, με ξεκάθαρο στόχο την νίκη που θα τους δώσει το δικαίωμα, να αξιοποιήσουν ένα πιθανό νέο στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αυτό που ενδιαφέρει όμως πρωτίστως τον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του, είναι η διατήρηση των παικτών σε υψηλά επίπεδα ετοιμότητας. Θα περιμένει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ την άφιξη των διεθνών σήμερα, για να τους έχει όλους στην διάθεσή του. Για αυτό τον λόγο, η σημερινή προπόνηση, αποφασίστηκε να ξεκινήσει το απόγευμα στις 18:00 ενώ τόσο χθες όσο και προχθές, οι προπονήσεις έγιναν το πρωί.

Μόνο ο Κρέσπο ακολουθεί θεραπεία στο γυμναστήριο με βασικό στόχο να προλάβει το ματς της Μασσαλίας. Άλλος παίκτης δεν υπάρχει στο απουσιολόγιο. Το ευχάριστο είναι πως και ο Ολιβέϊρα έχει ανεβάσει ρυθμούς και τα δίνει όλα, στις προπονήσεις. Ο ΠΑΟΚ θέλει να είναι έτοιμος για μία σειρά επίπονων και δύσκολων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο αγχωμένος Μαρινάκης μετά το “στραπάτσο” και πριν το ντέρμπι

Πως αλήθεια μπορεί να εξηγηθεί η επίσκεψη του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού στην προετοιμασία των ερυθρολεύκων και η ομιλία του, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του;

Μετά το στραπάτσο από τον ΠΑΣ Γιάννινα (πριν από την διακοπή) και εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, στον Πειραιά, επικρατεί μία έντονη ανησυχία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Η οποία πηγάζει από το γεγονός, ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να αποδώσει, δεν πείθει με τις εμφανίσεις του. Και επιπλέον υπάρχει μία πίεση που ενδεχομένως να οφείλεται και στις ευρωπαϊκές προκρίσεις του ΠΑΟΚ.

Όμως κυρίως οφείλεται στο γεγονός ότι αυτή η περιβόητη διαφορά των 10 βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες, είναι εύθραυστη. Στους οκτώ αγώνες που απομένουν μέχρι να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ, συμπεριλαμβάνονται και οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό σε Τούμπα και Καραϊσκάκη. Γίνεται αντιληπτό, πως εάν χάσουν βαθμούς οι Πειραιώτες, την Κυριακή από την ΑΕΚ (που καίγεται για βαθμούς καθώς θέλει την τρίτη θέση) και ταυτόχρονα κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό, η διαφορά θα πέσει στους οκτώ, ή στους επτά.

Τότε, εφόσον συμβεί αυτό, το Πρωτάθλημα θα πάρει, κυριολεκτικά “φωτιά”. Και όλα μα όλα μπορούν να συμβούν. Η αγωνία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, είναι κάτι παραπάνω από εμφανέστατη. Για όσους εισπράττουν τα μηνύματα που έρχονται από τον βασικό αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.